reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie we wczesnej ciazy

reklama
W iatek nie idę do lekarza a właśnie zrobię znowu badanie beta hcg i zobaczę czy będzie spadek czy przyrost bety. Lekarz mi powiedział że być może już tą ciążę poroniłam... dlatego nic nie widać. No cóż zobaczymy w piątek co z tą betą wyjdzie
Nie ma co się martwić na zapas, ja w obecnej ciazy 25 t dostałam plamienia i jak jechałam na sor to tez myślałam ze to juz pozamiatane , a zobaczyłam na usg serduszko bijące i aż się popłakałam bo 3 dni wcześniej nie było seruduszka dostałam luteine i brałam do chyba 20 tyg wszystkie plamienia minęły i do dzisiaj odpukać nie było takich sytuacji a ty bądź dobrej myśli ❤️

Zależy po co idziesz do lekarza. Bo ciąży to on nie zobaczy na takim etapie. Zrób betę przed wizytą.

Przepraszam, ale przy becie 300 to lekarz nic na USG nie zobaczy. Poczekaj na betę koło 1000 inidź do lekarza, tylko tym razem innego, który Cię nie wystraszy bez sensu.
Popieram , powinnaś zrobić bhcg po 48 h i sprawdzić sobie sama a na wizytę zabrać oba wyniki

Dziękuję dziewczyny cały czas mam jeszcze nadzieję. Mimo plamienia. Zrobię też poziom progesteronu. Oby wszystko było jasne. Ta niepewność jest najgorsza...

reklama
Hej. Właśnie odebrałam wyniki. Beta 821 czyli według mnie dobrze. Jednak martwi mnie ze progesteron jest za niski 8 21 a pisze ze norma od 15.

Do góry