reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie,brak miesiaczki i negatywne testy. Pomocy :(

4 dni spóźnienia przy nieregularnych cyklach to raczej nie jest nic zaskakującego.
A jakie badania robiłaś?
4 dni spóźnienia przy nieregularnych cyklach to raczej nie jest nic zaskakującego.
A jakie badania robiłaś?
Cykle nie trwaly nigdy dluzej niz 35 dni. Czasem 28,czasem 32 najdluzszy 35.
Mialam USG,laparaskopie,prolaktyne z zastosowaniem testu z Metoclopramidem, mocz,tarczyca,Stężenie progesteronu,LH i FSH- wedlug wynikow wszystko jest w porzadku,nie ma nic niepokojacego. 4 lipca kolejna wizyta,zobacze co lekarz zaleci dalej- moze do twgo czasu dostane miesiaczke :(

reklama
Chyba juz wszystkie mozliwe badania mialam :( lacznie z laparaskopia :( a miesiaczki nad brak, juz 4 dzien spoznienia a testy nadal negatywne, a na bete mam umowiony termin dopiero 1 lipca.

Nie ma co się denerwować ;) bo jeżeli jesteś w ciąży to jest Nie wskazane..skoro badania masz okej i lekarze nie stwierdzili nic niepokojącego musisz czekać.
Ja Mam podobnie jeden dzień mi się spóźnia okres i zrobiłam test oczywiście wyszedł negatywny, natomiast w piątek robiłam prolaktyne i wyszła mi 843mlU/l też się Zastanawiam czy jestem w ciąży jutro mam lekarza i też jestem mega niecierpliwa czy się udało.
W poprzednich cyklach też miałam plamienie w środku cyklu czy w innych dniach i lekarz powiedział że to normalne żeby się nie denerwować bo wystarczy stres czy inne czynniki na które nie mamy wpływu i organizm tak reaguje ;)

Nie ma co się denerwować ;) bo jeżeli jesteś w ciąży to jest Nie wskazane..skoro badania masz okej i lekarze nie stwierdzili nic niepokojącego musisz czekać.
Ja Mam podobnie jeden dzień mi się spóźnia okres i zrobiłam test oczywiście wyszedł negatywny, natomiast w piątek robiłam prolaktyne i wyszła mi 843mlU/l też się Zastanawiam czy jestem w ciąży jutro mam lekarza i też jestem mega niecierpliwa czy się udało.
W poprzednich cyklach też miałam plamienie w środku cyklu czy w innych dniach i lekarz powiedział że to normalne żeby się nie denerwować bo wystarczy stres czy inne czynniki na które nie mamy wpływu i organizm tak reaguje ;)
Dziekuje za cieple slowa :)
Staram sie nie stresowac- niejest latwo,ale co ma byc to bedzie, mam juz dwojke dzieci, ale bardzo chcialabym jeszcze jedno dziecko dlatego nie daje mi to spokoju😫

Do góry