reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy! Dziwny przypadek

Mam bardzo dziwny przypadek. Cykle mialam między 23-27 dni. Kochałam się z 24/25 dzień cyklu (z 2/3 listopada). Podczas stosunku poczułam ból jajnika, później tkliwośc sutków i jakoś dziwnie bolał mnie brzuch cały czas. Stosunek był przerywany, do wytrysku nie doszło w ogóle. Kilkadziesiąt godzin później miałam mega delikatne plamienie, właściwie dwa skrzepy krwii. Okres przyszedł dopiero 28 dnia wieczorem i był jakby krótszy i skąpszy. 3 tyodnie później zaczęły mnie boleć sutki przy dotyku, jak przed okresem. Dwa dni później zaczęło mi sie odbijać, odbijało mi sie cały czas, dostałam mdłośc*****ersi zrobiły sie nabrzmiałe. I poczułam nadwrażliwość na zapachy. Czułam sie bardzo źle, nie mogłam spać. Byłam pewna, ze ciąża. Dwa dni przed spodziewaną miesiączką ból w sutkach ustał W dniu spodziewanej miesiączki (wczoraj) poszłam na bętę z krwii, dokładnie 4 tygodnie po stosunku. Dodam, że okresu dostałam, ale znowu skąpy. Beta wyszła >0,1... I... stopniowo zmniejszyły się dolegliwości ciążowe... straciłąm nadrważliwośc na zapachy, odbija mi sie dużo mniej. W sutkach nie mam czucia. Testy z moczu wszystkie negatywne (jeden z drugą białą kreską). Ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi? Czy to ciąża?

reklama
Objawy to rzecz subiektywna. Równie dobrze mogły być około owulacyjne i pms-owe.
Nawet jeśli zazwyczaj tak nie masz. Nie jesteśmy robotami. Tak bywa.

Objawy to rzecz subiektywna. Równie dobrze mogły być około owulacyjne i pms-owe.
Nawet jeśli zazwyczaj tak nie masz. Nie jesteśmy robotami. Tak bywa.
No okołoowulacyjne raczej nie... Prędzej stawialam na PMS, ale takich objawów NIGDY nie mialam. Dzisiaj w pracy też mialam jeszce trochę mdłości, także objawy sie nie skończyly, tylko oslabły...

No to skoro beta nie wskazuje na ciaze,to w niej nie jestes i mogla byc biochemiczna ciaza,lub miliony innych mikro dolegliwosci zlaly Ci sie w jednym czasie.Pamietaj ze nasz cialo przygotowuje sie na ciaze co miesiac. pozdrawiam:)

No okołoowulacyjne raczej nie... Prędzej stawialam na PMS, ale takich objawów NIGDY nie mialam. Dzisiaj w pracy też mialam jeszce trochę mdłości, także objawy sie nie skończyly, tylko oslabły...
Wymienilam gdyż opisujesz dłuższy czas, trudno mi było się rozeznać, ale część z nich może być i okoloowulacyjna.
Też NIGDY nie miałam, aż przyszło raz, za rok znów. No cóż.

Do góry