Hej wszystkim, mój problem polega na tym że od 6 dni plamię, na początku były to dość skąpe i jasno brązowe plamienia, a teraz od 3 dni są bardzo ciemno brązowe, obfite, że wkładka nie pomaga bo przecieka, jest bardzo dużo skrzepów. Myślałam że te początkowe plamienia to po prostu początek miesiączki, która miała być 1 stycznia, lecz nie odczuwam tak jak zawsze żadnego bólu sygnalizującego jej pojawienie się. Liczę na pomoc, do lekarza oczywiście też się wybieram.
reklama
Rozwiązanie
Nic właśnie nie mówili. Cały czas że jest ok i taka moja natura. Dopiero w innym mieście okazało się że nie jest dobrzeA wcześniej na żadnym usg nie stwierdził żaden lekarz, ze widzi jakaś torbiel? Bo u mnie na usg tylko pecherzyki przed owulacja widać
Tak
TakCzyli miesiączka się spóźniła i masz plamienia?
Nie chcę żeby ktoś wróżył... Tylko po prostu miał podobny przypadek i może pomóc.A przyczyny nikt Ci nie wywróży. Trzeba zrobić badania, a jak podejrzewasz ciążę to test
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Tak może zaczynać się okres, mi się tak dziwnie wielokrotnie zaczynał, po kilku dniach plamień rozkręcał się i trwał tak samo długo jak zawsze. Ale jak powszechnie wiemy, stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna.
Jeśli okres się nie rozkręci, umów się do lekarza i jego zapytaj, co to było.
Ja plamienia przed okresem miałam między ciążami, ale trwały zawsze max 2 dni.
Jeśli okres się nie rozkręci, umów się do lekarza i jego zapytaj, co to było.
Ja plamienia przed okresem miałam między ciążami, ale trwały zawsze max 2 dni.
Podziel się: