reklama
M
Melanie
Gość
Natalko wielkie brawa dla Ciebie !!!!!!!!
ja moge powiedzieć tylko tyle, że Pariska robi sama 3 kroczki i ani jednego więcej ;D na dzień dzisiejszy
4tego już nie robi tylko rzuca się na cel
czasem niestety cel jest zbyt daleko :
ja moge powiedzieć tylko tyle, że Pariska robi sama 3 kroczki i ani jednego więcej ;D na dzień dzisiejszy
4tego już nie robi tylko rzuca się na cel
czasem niestety cel jest zbyt daleko :
wielkie brawa dla Natalki!!!!!
Winia ja też sie tak cieszę z kazdej drobnostki, którą moje dziecko młodsze dokona.
a tutaj chodzenie : : : cieszcie się , cieszcie
brawa dla Paris i dla wszystkch zdolnych wrześniaków
Marcel czworakuje w tępie niesamowitym , stoi sam dość stabilnie, ale na samodzielne chodzenie jeszcze trochę poczekam
Winia ja też sie tak cieszę z kazdej drobnostki, którą moje dziecko młodsze dokona.
a tutaj chodzenie : : : cieszcie się , cieszcie
brawa dla Paris i dla wszystkch zdolnych wrześniaków
Marcel czworakuje w tępie niesamowitym , stoi sam dość stabilnie, ale na samodzielne chodzenie jeszcze trochę poczekam
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ineczka pisze:Martusia to musi super wygladac
nie moge sie juz doczekac jak zobacze dreptajaca Sandrusie ;D
No ja tez juz sie Ineczko doczekac nie moge ;D ;D
Winia pisze:Zapomniałam Wam napisać, że nasza Natalka od wczoraj sama chodzi. Wstaje przy kanapie i zauwa sama po pokoju. Potrafi przejśc sama juz caly pokój....kochane maleństwo i jak ślicznie biegnie do mamusi jak ją zawoła
Brawo dla Natalki ;D ;D Super wiesci
Gratulacje dla wszystkich dzieci nowych umiejetnosci
Sandruniu do przodu mala kobietko, gratulujemy wszystkim dreptakom
Maja na szczescie jeszcze nawet sama nie stoi, ale wszedzie sie wspina i podtrzymuje sie na jednej raczce, takze jeszcze troche wolnego mam ;D ;D ;D
Ulubione zabawy to wkladanie i wykladanie zabawek z pudelek, zamykanie i otwieranie przenajrozniejszych rzeczy i oczywiscie niezmiennie od urodzenia lazenie za mama ;D ;D ;D
Maja na szczescie jeszcze nawet sama nie stoi, ale wszedzie sie wspina i podtrzymuje sie na jednej raczce, takze jeszcze troche wolnego mam ;D ;D ;D
Ulubione zabawy to wkladanie i wykladanie zabawek z pudelek, zamykanie i otwieranie przenajrozniejszych rzeczy i oczywiscie niezmiennie od urodzenia lazenie za mama ;D ;D ;D
reklama
edyta27
O&M
Aniulka pisze:Ja tez sie bedę cieszyła kiedy Łukasz zacznie "tuptac" ale już nie jestem tak niecierpliwa i jak dla mnie może sobie nawet do wrzesnia tak "kolankowac" ;D ;D
Maciek nawet nie kolankuje :, chodzi tylko jak się trzyma dwoma łapkami , bo jak mu się jedną rękę zabierze, staje 8)
Podziel się: