reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

wiem Winiu ale mi się nie spieszy. Kiedy Kuba zaczynał stawiac pierwsze kroczki, czekaliśmy niecierpliwie. Teraz ciesze się ze Łukasz radzi sobie na czworakach i nie musze cały czas za nim chodzic ;)

reklama
Pewnie masz rację...już doświadczona mama jesteś....a my się cieszymy z tego chodzenia jak małe dzieci...hihi

Ja tez sie bedę cieszyła kiedy Łukasz zacznie "tuptac" ale już nie jestem tak niecierpliwa i jak dla mnie może sobie nawet do wrzesnia tak "kolankowac" ;) ;D ;D

Natalko wielkie brawa dla Ciebie !!!!!!!!

ja moge powiedzieć tylko tyle, że Pariska robi sama 3 kroczki i ani jednego więcej ;D na dzień dzisiejszy
4tego już nie robi tylko rzuca się na cel
czasem niestety cel jest zbyt daleko ::) :D

Gratulacje dla Natalki :)
Nicolasek narazie raczkuje po calym mieszkanku, probuje wstawac ale jeszcze kiepsko mu to wychodzi, chociaz z dnia na dzien coraz lepiej :) ale kroczku jeszcze sam nie zrobi

wielkie brawa dla Natalki!!!!!

Winia ja też sie tak cieszę z kazdej drobnostki, którą moje dziecko młodsze dokona.
a tutaj chodzenie ::) ::) ::) cieszcie się , cieszcie

brawa dla Paris i dla wszystkch zdolnych wrześniaków :)

Marcel czworakuje w tępie niesamowitym , stoi sam dość stabilnie, ale na samodzielne chodzenie jeszcze trochę poczekam

Ineczka pisze:
Martusia to musi super wygladac
nie moge sie juz doczekac jak zobacze dreptajaca Sandrusie ;D

No ja tez juz sie Ineczko doczekac nie moge ;D ;D

Winia pisze:
Zapomniałam Wam napisać, że nasza Natalka od wczoraj sama chodzi. Wstaje przy kanapie i zauwa sama po pokoju. Potrafi przejśc sama juz caly pokój....kochane maleństwo i jak ślicznie biegnie do mamusi jak ją zawoła

Brawo dla Natalki ;D ;D Super wiesci :)

Gratulacje dla wszystkich dzieci nowych umiejetnosci :D

Maksik też próbuje samodzielnie stawiać kroki, na razie 2, 3 i gleba:)

ale Winiu ogromiaste gratulacje dla Natalki:)))

Sandruniu do przodu mala kobietko, gratulujemy wszystkim dreptakom :D :D :D
Maja na szczescie jeszcze nawet sama nie stoi, ale wszedzie sie wspina i podtrzymuje sie na jednej raczce, takze jeszcze troche wolnego mam ;D ;D ;D
Ulubione zabawy to wkladanie i wykladanie zabawek z pudelek, zamykanie i otwieranie przenajrozniejszych rzeczy i oczywiscie niezmiennie od urodzenia lazenie za mama ;D ;D ;D

reklama
Aniulka pisze:
Ja tez sie bedę cieszyła kiedy Łukasz zacznie "tuptac" ale już nie jestem tak niecierpliwa i jak dla mnie może sobie nawet do wrzesnia tak "kolankowac" ;) ;D ;D

Maciek nawet nie kolankuje ::), chodzi tylko jak się trzyma dwoma łapkami , bo jak mu się jedną rękę zabierze, staje 8)

Do góry