reklama
M
Melanie
Gość
Gabi, Mikołajek to anioł
nooo poza tymi krzykami
Pariska daje sobie obciąć ale wtedy kiedy jej się chce :
trzeba trafić na odpowiedni moment
jak jest chwilkę spokojniejsza to obetnę jej wszystkie pazurki :
a jak ma czas "dzikowania" to nawet 1 paznikietka nie obetnę - nie ma szans
Aniulka własnie się nabijaliśmy dzisiaj z mężem jak mała krzyczała na ulicy
że niby krzyczy:
IDE !! IDE !!! PATRZCIE !!
hehehe, żeby ją wszyscy dobrze widzieli
nooo poza tymi krzykami
Pariska daje sobie obciąć ale wtedy kiedy jej się chce :
trzeba trafić na odpowiedni moment
jak jest chwilkę spokojniejsza to obetnę jej wszystkie pazurki :
a jak ma czas "dzikowania" to nawet 1 paznikietka nie obetnę - nie ma szans
Aniulka własnie się nabijaliśmy dzisiaj z mężem jak mała krzyczała na ulicy
że niby krzyczy:
IDE !! IDE !!! PATRZCIE !!
hehehe, żeby ją wszyscy dobrze widzieli
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:;D ;D ;D ;D ;D no mówiłam że Ci modelka rośnie... a może jakas aktorka??... komediantka hihi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
albo aferzystka :
Gratulujemy wszystkim zdolniachom ;D ;D
Maja nauczyla sie dzis podawac przedmioty. Mowie: Prosze mi podac(tu pokazuje co), a ona wklada mi to do reki
Druga wiodaca dzis zabawa to wkladanie smoczka do buzi mamy i wyciaganie go czemu towarzyszy duze orzywienie i rozbawienie. Moje slodycze ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Maja nauczyla sie dzis podawac przedmioty. Mowie: Prosze mi podac(tu pokazuje co), a ona wklada mi to do reki
Druga wiodaca dzis zabawa to wkladanie smoczka do buzi mamy i wyciaganie go czemu towarzyszy duze orzywienie i rozbawienie. Moje slodycze ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-*
anineczka
królowa mrówek :P
My rowiez gratulujemy wszystkim zdolniaszkom.
Antek dopiero teraz zaczyna ustawiac sie do raczkowania, tak wiec mysle ze jeszcze nic straconego.Ale oczywiscie najlepiej zwiedzac swiat, na nogach lub na rekach mamy.
Lubi raczkowac,ale tylko na lozku. Na ziemi czuje sie jak bezbronne piskle.
Siada,kleczy,lezy, obraca sie jak zdrowy niemowlak.
Wsuwa duzo, ostatnio posmakowall mu rosol. No i niestety uwielbia slodkosci. A zwlaszcza waniliowe chrupki kukurydziane.
Oczywiscie dostaje malo tego swinstwa. : ;D
Antek dopiero teraz zaczyna ustawiac sie do raczkowania, tak wiec mysle ze jeszcze nic straconego.Ale oczywiscie najlepiej zwiedzac swiat, na nogach lub na rekach mamy.
Lubi raczkowac,ale tylko na lozku. Na ziemi czuje sie jak bezbronne piskle.
Siada,kleczy,lezy, obraca sie jak zdrowy niemowlak.
Wsuwa duzo, ostatnio posmakowall mu rosol. No i niestety uwielbia slodkosci. A zwlaszcza waniliowe chrupki kukurydziane.
Oczywiscie dostaje malo tego swinstwa. : ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Anineczko jesli chodzi o raczkowanie to napeno nic straconego Darai zaczeła rczkowac 2 tyg temu a tez muwiłam ze hcyab ten etap przeskoczy a teraz sama zasuwa po pokojach
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Sandra od jakiegos czasu chodzi na nozkach trymana za raczki
I ma niezly ubaw zawsze wtedy kwiczy, smieje sie i piszczy jak idzie hihi moja gwiazdeczka :-*
Bardzo mnie to cieszy ;D ;D bo do niedawna takie chodzenie ja wcale nie interesowalo. Podkurczala nozki i wolala na czworakach biegac po calym domku
I szkudzi a dobrze wie, ze nie wolno
Wszystko rozumie, ale na zlosc tez trzeba zrobic, a w szczegolnosci to wysypywanie ziemi z kwiatkow na panele
Bo mama czesto powtarza, ze tak nie wolno i ze to jest bee
I ma niezly ubaw zawsze wtedy kwiczy, smieje sie i piszczy jak idzie hihi moja gwiazdeczka :-*
Bardzo mnie to cieszy ;D ;D bo do niedawna takie chodzenie ja wcale nie interesowalo. Podkurczala nozki i wolala na czworakach biegac po calym domku
I szkudzi a dobrze wie, ze nie wolno
Wszystko rozumie, ale na zlosc tez trzeba zrobic, a w szczegolnosci to wysypywanie ziemi z kwiatkow na panele
Bo mama czesto powtarza, ze tak nie wolno i ze to jest bee
Podziel się: