reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

Moja cora chodzi sobie dookola lozeczka :)

Zauwazyla niedawno w kojcu gdzie sie wlacza wibre i muzyczke i teraz non stop stoi kolo tego i wlacza i wylacza ;) i taka ma radoche, ze hej hihi ;)

Tak zapierdziela na kolanach po calym domu, ze ma juz dwa siniaki ::) ::) ::)
Chyba ma cialko po mamysi :p
Bo ja sie lekko stukne pukne i juz sinior ;)

heheh idzie pomalu na czworakach, a jak jej powiem zaraz cie zlape to ona od razu przyspiesza (probuje uciec) i sie smieje i krzyczy w nieboglosy :D :D :D
Bardzo fajnie i smisznie to wyglada :)

No i oczywiscie chodzi juz sama po calym domu ;D z pokojow do pokojow do kuchni, a ostatnio nawet do lazienki zawedrowala ;D

reklama
rozwijają się nam te kochane dzieciaki szybko ;D ;D

Marcel tak szybko sie przemieszcza ,że nie nadażąm za nim ::)
chwila mojej nie uwagi a Marcel zrzuciłby na siebie gorące żelazko, ależ jestem głupia :mad:
złapałam żelazko w locie poparzyłam ręke , dobrze ,że lewą ::) ::) :(

tęsknie za czasami gdy mogłam dziecko swe polożyć na łózku, przewijaku lub do łózeczka
babcia jak zobaczyła co Marcel wyczynia powiedziała, on lada dzień zacznie sam chodzic

a ostatnio Marcel ma jeden cel :pokój Igora i dorwać się do lego ;D ::) :p

fajnie wasze dzieciaczki już poczynają a moja córka to raczej leń ;D
ciagle próbuje ją nauczyc brawo i nic ::) ::) hihj tylko sie cieezy jak ja bije ale sam nie ma zamiaru mamusi brawami obdarowac

Gratulacje Nowych Umiejetnosci Dla Naszych Zuchow
U Antka niestety nici z raczkowania, chodzi i biega za raczki trzymany.
Juz czasami mam dosc... ;D
Stoi kolo stolu,z siadu przekreci sie na raczka,ale wtedy rozklada sie na placka.
A jak lezy na brzuchu to jest bezbronny ::) i nic juz z soba nie zrobi ;D

jak leci muzyka to tanczy, potrafi krecic glowa "nie nie" i powie "tak".
I jak zobaczy nowosc to robi taki smieszny dziubek i powie cos na ksztalt "wow" ;D

Pariska od wczoraj pokazuje papa ;D
i ostatnio zauważyłam, że złąpaliśmy z nią większy kontakt, chyba się już coraz lepiej rozumiemy 8)

MOja myszka podobnie jak Antek nie ma zamiaru raczkowac ale chodzic to ona juz chce za raczki idzie jej swietnie z chodzikiem równiez , pozatym ama stoi przy krzesełkach i tapczanikach, sama z nich schodzi ładnie , do tego jak spiewam kosi kosi łapiki to zaczyna klasakac ;D

Dzisiaj pierwszy raz poranna kaszka była podawana na nowym krzesełku i było rewelacyjnie dopóki Hania nie zorientowała się,że skończyła się jej ulubiona śniadaniowa zabawa...czyli...kopnąć mame w miskę z kaszą. I był protest :p. Wielki chrupek załagodził sprawę :)
Martusiu te wielki chrupy zobaczyłam pierwszy raz u twojej Sandrusi . W Poznaniu nie mogliśmy ich dostać i w końcu Jacko kupił je w Szczecinie. Są super !!!

a Maks ostatnio nauczył się bić Fredzika:p zabiera mu gumowe zabawki, a potem go nimi leje:)
no i lubi wyłączać komputer albo chociaż resetować jak się lampka świeci

i robi papa, tak, nie, i jak mu mówię żeby się przytulił to przychodzi i mnie ukochuje:)

a dziś rano wstał, łaził po łóżku i robił nie, potem skumałam żę on pokazywał że taty nie ma:)

ale mimo wszystko chyba się cieszę że on jeszcze za dużo nie gada:p

reklama
kinek pisze:
Dzisiaj pierwszy raz poranna kaszka była podawana na nowym krzesełku i było rewelacyjnie dopóki Hania nie zorientowała się,że skończyła  się jej ulubiona śniadaniowa zabawa...czyli...kopnąć mame w miskę z kaszą. I był protest  :p. Wielki chrupek załagodził sprawę  :)
Martusiu te wielki chrupy zobaczyłam pierwszy raz u  twojej Sandrusi . W Poznaniu nie mogliśmy ich dostać i w końcu Jacko kupił je w Szczecinie. Są super !!!

Kinus no super sa :D :D u mnie tez tylko w jednym sklepie mozna je kupic i zawsze robie zapas na pare paczek ;D
Te male zle sie w raczce trzyma. I Sandrunia zawsze paluszki zjadala razem z chrupkiem ;)

Sandra juz od dawna robi papa jak ktos wychodzi albo jak ona chce juz isc :D
My tez mamy juz lepszy kontakt widac, ze rozumie co do niej mowie. A niekiedy to nawet na zlosc robi :p

Do góry