reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

Łukasz mi jakiś czas temu złapał kubek z kawą.... ::) dobrze że juz nie była gorąca..... byscie mnie wdziały jakie akrobacje wyczyniałam żeby nie wylał jej na siebie. Tak skubany mocno trzymał za ucho..... ::)

A jeszcze co do filmiku ze smoczkiem, który tak zaszokował miyu.... Łukasz sobie w nocy sam szuka smoka w ółżeczku i wkłada do buzi, po czym się kładzie i zasypia ;D ;D

reklama
Sandrunia tez tak ze smoczkiem robi :)
Kiedys jej zbieralam, a teraz juz nie bo sie przebudza i do buzi wklada i mnie juz nie wola :)

Moja corcia wstaje czego sie tylko chwyci :) Krzyczy, spiewa i ostatnio mowi bababa ;D
A dzis sama wstala w krzeselku do karmienia :) i w szoku bylam ::) ::) ::)
Juz jej nigdzie samej zostawic nie moge nawet na chwilke :) Chyba ze w lozeczku, a jak mnie nie widzi to sie wydziera wiec tez odpada;)

Kubka czy szklanki nie moze byc w poblizu bo zaraz w raczke chce chwytac, a obrusow juz dawno dawno nie mam :)

wiecie co mi ostatnio złapała Paris :p maszynkę do golenia
złapała za ostrze
zlał mnie wtedy zimny pot i nie wiedziałam jak mam jej to zabrać z łapki
nie wiem jak to zrobiłam ale udało się otworzyć jej łapkę
na szczęćie nie nacięła się głęboko i krew nie poleciała ale skórka sie pozadzierała

normalnie myślałam, że zemdleję po tym wydarzeniu

najlepsze jest to, że ja byłam przy niej
poprostu enegricznie rzuciła się na ta maszynkę leżąca na niskiej półce
nawet nie zdążyłam zauważyć odpowiedzio szybko co ona łapie :(

Jej, jak czytam co te Wasze dzieci potrafią to w szoku jestem - Maciek dalej nie zamierza raczkować , jak się go położy na pleckach to sobie leży na pleckach, jak na brzuszku to też nie zmienia pozycji, jak siedzi to siedzi - jakoś mu nie spieszno do przemieszczania się.
Za to robi brawo, kiwa głową nie nie nie, pokazuje jaki ma katarek i wciąż się śmieje...

Maks też już sam stoi:) zwłaszcza jak widzi odkurzacz:D nie wiem jak to działa, ale przy odkurzaczu mały jest cały naprężony i stoi jak słup:)

myślę że za pare dni napiszę tu...Maks chodzi:DDD ;D

ale wolałabym napisać: wyszły mu te pier%#$^ zęby i śpi w nocy :p

reklama
Do góry