reklama
edyta27
O&M
Hihi, to pewnie za tydzień już mu się uda :laugh:
Maciek kombinuje jekby tu się obrócić z plecków na brzuszek i już prawie to potrafi - nie umie jeszcze wyciągnąć sobie rączki spod brzuszka i wtedy się wkurza.
Leży już dużo mniej i dlatego jego łysina z tyłu głowy powolutku zarasta.
Maciek kombinuje jekby tu się obrócić z plecków na brzuszek i już prawie to potrafi - nie umie jeszcze wyciągnąć sobie rączki spod brzuszka i wtedy się wkurza.
Leży już dużo mniej i dlatego jego łysina z tyłu głowy powolutku zarasta.
Podciąga kolanka pod siebie i hyc juz jest na pupie :laugh:
a o leżeniu w wózku nie ma mowy! Na spacerze zasypia na siedzaco i dopiero wtedy moge obnizyć mu oparcie do leżenia. Tak bedzie podpierał się na łokciach, że za chiny go nie położę :
a o leżeniu w wózku nie ma mowy! Na spacerze zasypia na siedzaco i dopiero wtedy moge obnizyć mu oparcie do leżenia. Tak bedzie podpierał się na łokciach, że za chiny go nie położę :
to ci kombinator :Aniulka pisze:Podciąga kolanka pod siebie i hyc juz jest na pupie :laugh:
Marcel siada ale ale z pozycji na plecach, podciąga się np w łózeczku i siądzie
bez podciągnięcia nie siądzie
a o leżeniu na spacerze też mogę zapomnieć, tylko siedzenie interesuje Marcela
i nawet spać mu się nie chce tak go wszystko interesuje
Milenka tez tak siada ;DAniulka pisze:Podciąga kolanka pod siebie i hyc juz jest na pupie :laugh:
do niedawna siadala z pozycji bocznej podpierajac sie raczka, ale teraz juz z kolanek na stopki i prostuje nozki robiac cos w rodzaju glebokiego sklonu lub siada ;D
fajnie to musi wyglądać ;DIneczka pisze:Milenka tez tak siada ;DAniulka pisze:Podciąga kolanka pod siebie i hyc juz jest na pupie :laugh:
do niedawna siadala z pozycji bocznej podpierajac sie raczka, ale teraz juz z kolanek na stopki i prostuje nozki robiac cos w rodzaju glebokiego sklonu lub siada ;D
reklama
edyta27 pisze:Cwaniak!
P.S. Piękne masz fotki w suwaczkach
Dziękuję Ty tez
Spapugowałam od Ciebie słoneczko, bo Kuba na inny nie chciał się zgodzić a koniczynki mi juz zbrzydły ;D ;D
Marta u mnie z tym spaniem na spacerze to tez nie jest tak prosto.... TYLKO jak Łukasz już jest zmeczony na maksa. Inaczej nie zaśnie. Wszystko musi widzieć. A juz jak Kuba jeździ na rowerze.... : : : : : o lezeniu mogę zapomniec
Podziel się: