reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

reklama
Hihi, to pewnie za tydzień już mu się uda :laugh:

Maciek kombinuje jekby tu się obrócić z plecków na brzuszek i już prawie to potrafi - nie umie jeszcze wyciągnąć sobie rączki spod brzuszka i wtedy się wkurza.

Leży już dużo mniej i dlatego jego łysina z tyłu głowy powolutku zarasta. :D

Podciąga kolanka pod siebie i hyc juz jest na pupie :laugh:

a o leżeniu w wózku nie ma mowy! Na spacerze zasypia na siedzaco i dopiero wtedy moge obnizyć mu oparcie do leżenia. Tak bedzie podpierał się na łokciach, że za chiny go nie położę ::)

Aniulka pisze:
to ci kombinator ::)
Marcel siada ale ale z pozycji na plecach, podciąga się np w łózeczku i siądzie
bez podciągnięcia nie siądzie
a o leżeniu na spacerze też mogę zapomnieć, tylko siedzenie interesuje Marcela
i nawet spać mu się nie chce tak go wszystko interesuje

Aniulka pisze:
Milenka tez tak siada ;D
do niedawna siadala z pozycji bocznej podpierajac sie raczka, ale teraz juz z kolanek na stopki i prostuje nozki robiac cos w rodzaju glebokiego sklonu lub siada ;D

reklama
edyta27 pisze:
Cwaniak!
P.S. Piękne masz fotki w suwaczkach :D

Dziękuję Ty tez :D

Spapugowałam od Ciebie słoneczko, bo Kuba na inny nie chciał się zgodzić a koniczynki mi juz zbrzydły ;D ;D

Marta u mnie z tym spaniem na spacerze to tez nie jest tak prosto.... TYLKO jak Łukasz już jest zmeczony na maksa. Inaczej nie zaśnie. Wszystko musi widzieć. A juz jak Kuba jeździ na rowerze.... ::) ::) ::) ::) ::) o lezeniu mogę zapomniec

Do góry