reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

U nas ostatnio królują kosi kosi i latanie pod sufitem. A nic tak Kuby nie cieszy jak miny mojej babci, od razu zaczyna rechotac, a śmieje się głośniej niż ja!

reklama
A u nas nie do przebicia stały się ostatnio bajki opowiadane Kamie przez tatę :laugh:
Jestem normalnie w szoku, bo mój mąż jest antyhumanistyczny. To umysł ścisły do bólu, "szkiełko i oko" z racji zawodu głównie, a baje takie opowiada, ze ja sama z przyjemnością ich słucham :)

a u nas teraz najlepsze zabawki to materialowa ksiazeczka, ktora oczywiscie laduje w buzi pileczka ktora wydaje odglosy teletubies i pokrywka od pomaranczowego pudelka :)
Nicholas co chwile sie przekreca wcale nie jest to takie fajne bo trzeba go pilnowac na kazdym kroku.

A u nas najlepszą zabawką są gadający i spiewający ludzie ;D Zabawki mogłyby nie istnieć

u nas te same zabawy co u innych wrześniaków ;D ;D ;D i moja mała jeszcze lubi jak ją strasze robię pu!! i ona sie rechocze, albo jak udaje karabin maszynowy.... ::) mam nadzieje ze Iga nie pójdzie do wojska :p

ehhe a ile ja sie musze czasem naśpiewac ::) i juz tez tańce zaczynam wprowadzac ;) { - hehe kiedyś zeby tatusia zadowolic a teraz córunie ;) ;) ;) }

reklama
koreczku to jak bedziesz miala czas to napisz jakies fajne wierszyki bo juz kosi kosi i tu, tu sroczka sie nam troche nudzi

Do góry