reklama
A u nas nie do przebicia stały się ostatnio bajki opowiadane Kamie przez tatę :laugh:
Jestem normalnie w szoku, bo mój mąż jest antyhumanistyczny. To umysł ścisły do bólu, "szkiełko i oko" z racji zawodu głównie, a baje takie opowiada, ze ja sama z przyjemnością ich słucham
Jestem normalnie w szoku, bo mój mąż jest antyhumanistyczny. To umysł ścisły do bólu, "szkiełko i oko" z racji zawodu głównie, a baje takie opowiada, ze ja sama z przyjemnością ich słucham
a u nas teraz najlepsze zabawki to materialowa ksiazeczka, ktora oczywiscie laduje w buzi pileczka ktora wydaje odglosy teletubies i pokrywka od pomaranczowego pudelka
Nicholas co chwile sie przekreca wcale nie jest to takie fajne bo trzeba go pilnowac na kazdym kroku.
Nicholas co chwile sie przekreca wcale nie jest to takie fajne bo trzeba go pilnowac na kazdym kroku.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
tak zabawa a kuku u nas też jest ostatnio przebojem a do tego wszelkie grające gadające zabawki
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
hihhihi
u nas wszytkie głupie odgłosy które robi mama są zabawne a z ciacia to w beboki lubi sie bawić
u nas wszytkie głupie odgłosy które robi mama są zabawne a z ciacia to w beboki lubi sie bawić
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dziekuje ze chodzilam na terapie zajeciowa i dzieki tej szkole znam mnóstwo zabaw i pioseneczek i wierszyków
reklama
Podziel się: