reklama
cass
Fanka BB :)
Moja córa miała w zeszłym roku, ale nie w Pile, nie odważyłam się bo słyszałam złe opinie. Miała usuwany w Wałczu, jeśli chcesz mogę wysłać Ci na priv namiary
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
hejka mój siostrzeniec miał 3 migdał w pilskim szpitalu i muszę przyznać że obyło się bez komplikacji. Za drugim razem miał pod narkozą za pierszym na 90% miał znieczulenie miejscowe przeszedł to bardzo dobrze w zasadzie jak by nie miał w ogóle zabiegu także ja nic nie mogę złego powiedzieć sama miałam usuwany 3 migdał jako dziecko i też dobrze wsominam pobyt w szpitalu także nie ma się czego bać
Trochę mnie pocieszyłaś Mam nadzieję, że zrobią jej to pod narkozą, bo inaczej sobie tego nie wyobrażam. Ona u dentysty nie chce buzi otworzyć a co dopiero tutaj Ale z tego co słyszałam od osób które miały usuwane migdałki, to wszystkie mówią, że nigdy więcej tego
cass
Fanka BB :)
Jeśli jeden migdał to tylko znieczulenie miejscowe, moja córa też dobrze zniosła, a ja mam za tydzień usuwane wszystkie i też w znieczuleniu miejscowym :/
Asheara
I can't get no sleep.
Witam, dawno mnie tu nie było...
Mam takie pytanie, może dziecko którejś z Was uczęszczało do przedszkola nr.12? Czy jest ktoś w stanie dać jakąś opinie [oczywiście nie opartą o plotkę] ?
Monika77 - rzeczywiście straszne tu pustki, cofnęłam się o jedną stronę do tyłu, a tam posty sprzed ponad pół roku..
a jak się Tobie dzieci chowają? zdrowe? bo pamiętam, że Wituś dużo chorował swego czasu..
Pozdrawiam wszystkie pilskie mamuśki i dzieciaczki.
Mam takie pytanie, może dziecko którejś z Was uczęszczało do przedszkola nr.12? Czy jest ktoś w stanie dać jakąś opinie [oczywiście nie opartą o plotkę] ?
Monika77 - rzeczywiście straszne tu pustki, cofnęłam się o jedną stronę do tyłu, a tam posty sprzed ponad pół roku..
a jak się Tobie dzieci chowają? zdrowe? bo pamiętam, że Wituś dużo chorował swego czasu..
Pozdrawiam wszystkie pilskie mamuśki i dzieciaczki.
Ostatnia edycja:
Asheara, dzięki, maluchy mają się dobrze. Witek sporo chorował w pierwszym roku, w drugim już trochę mniej ;-) A Maja czasem coś od niego złapie
Co u ciebie słychać? Jak się ma Damianek?
Czemu pytasz o przedszkole nr 12? Damianek będzie tam chodził?
Mój Witek chodzi do 12. Jest w grupie integracyjnej, mają teraz 3 dzieci niepełnosprawnych, które nieźle sobie radzą. Te zdrowe maluchy też zdają egzamin z wyrozumiałości i pomocy tym, którzy sobie ze wszystkim nie radzą. Panie są fajne, jadłospis urozmaicony. Na dzień Dziecka, Mikołaja i Zająca dzieci dostają małe upominki. Godziny otwarcia przedszkola to chyba 6:30 - 16:00.
Co u ciebie słychać? Jak się ma Damianek?
Czemu pytasz o przedszkole nr 12? Damianek będzie tam chodził?
Mój Witek chodzi do 12. Jest w grupie integracyjnej, mają teraz 3 dzieci niepełnosprawnych, które nieźle sobie radzą. Te zdrowe maluchy też zdają egzamin z wyrozumiałości i pomocy tym, którzy sobie ze wszystkim nie radzą. Panie są fajne, jadłospis urozmaicony. Na dzień Dziecka, Mikołaja i Zająca dzieci dostają małe upominki. Godziny otwarcia przedszkola to chyba 6:30 - 16:00.
reklama
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
Hej Dziewczynki ja zaglądam od czasu d czasu ale rzeczywiście cichutko Propouję odświeżyć troszku forum chociaż po pracy po 8 h przy kompie nie zawsze chce mi się wchodzić ale wypadało by się odezwać
Blaneczka rośnie jak na drożdżach
Monia Twoje Dzieciaczki już pewnie duże moja juz ma ponad rok jak ten czas leci
Pozdrawiam Dziewczynki
Blaneczka rośnie jak na drożdżach
Monia Twoje Dzieciaczki już pewnie duże moja juz ma ponad rok jak ten czas leci
Pozdrawiam Dziewczynki