reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Hejka
U nas weekend wyjazdowy do dziadków z racji ich święta. Dziś Laura w przedszkolu świętowała ten dzień z dziadkami i było cudownie!!! (ja jako fotograf robiłam)

Monika, gratulacje, a nie mówiłam że urodzisz w moje urodziny :-)

Maja wita Maję :-)

Spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN:))))

Rox i dla Twojego Synka
DUŻO UŚMIECHU NACODZIEŃ ZDRÓWKA I OBY ROZWIJAŁ SIĘ DALEJ TAK JAK SIĘ ROZWIJAŁ DO TEJ PORY
Dawaj zdjecia z roczku, robiliście wróżby??? co mały wybrał

Mamstu a jak wiem dlaczego Maja a nie Roksanka:)))) a moze Ty swoje foty wrzucisz i dzieciaczków:))

ps używacie NK?????

Czarna, dzięki dzięki :-)

A u nas idzie ząbek, jeszcze się nie przebił ale dziąsła już spuchnięte i w jednym miejscu zaczerwienione na dole ;-)

A ja aktualnie poszukuję wszelkiego rodzaju kursów szycia w postaci książek, gazet itp oraz wykrojów, bo buchnęłam mamie maszynę do szycia i mam zamiar się nauczyć :-)
Jeśli któraś posiada jakieś pomoce to ja bardzo chętnie :-)

odebralismy pesel :-D jaki dziwny. ciezko bedzie mi sie go nauczyc :-D

a mowilam wam, ze przez porod i pierwsze dni pelne wrazen z maluchem zapomnialam ppinu do karty platniczej? hahaha musialam nowy wniosek o pin napisac, bo taka skleroza ze nie wiem mnie dopadla i 6 prob mialam i D*** :-D ale juz mam nowy pin i moge kupowac :-D

na zlobek tez nie mamy co liczyc, bo poki co nie pracuje, wnioski on line skladane sa w marcu, a zlobek od wrzesnia, a nie wiem czy do wrzesnia pracowac nie bede ech. no nic mowi sie trudno.

Jeszcze raz tym razem na forum gratulacje dla Moniki i Majuni:tak::tak::-)

Ja właśnie powracam z łóżka, byłam chora i nieżywa z wielką gorączką, ale wygrałam.

Jednak Nikoś właśnie dostał gorączk
:no::no:i, ech ... bidulek leży rozpalony. Już chyba wolę jak łobuzuje.

Espumisan pomógł na kolki, rozbija brzuszkowe bąbelki jak burza
:tak:

Pozdrawiam

Postaram się wgrać jakieś fotki niebawem

kliwia składaj wniosek do żłobka !! tym bardziej jako bezrobotna !!! a wlaśnie jak się zapisać on-line? jest jakaś stronka czy jakoś takoś ? bo szukam i sierota nie widzę :-)

brędzelek dobrze ześ zdrowa i ze pierdzioszki idą i wzdęć nie ma ... zdrówka dla Nikosia

cass no to raz jeszcze - oby wyszedł szybko i bezboleśnie

czarna urodzinek niet .. long story ....
ja też chcę wiedzieć dlaczemu Maja a nie Roxy ;-)

a co do NK to zaglądam :-) a częsciej bywam na Facebook'u

mozna mnie łatwo znaleźć - ale nie będe tu danymi swymi 'rzucac'

Zuza ma anginę.. 21 marca idziemy wywalić migdałka.. A w przedszkolu powiało chorobami dzisiaj w maluszkach u Zuzi podobno tylko 10 dzieciaczków, głównie przeziębienia i jedna ospa...

reklama
rox bylam dzis w zlobku i pani od razu zaznaczyla ze rodzice musza oboje pracowac, by w ogole rozpatrzyli wniosek.
Wnisoki beda do skladania on line, informacji trzeba szukac w marcu - najalepiej to juz od konca lutego na stronie miasta i zlobka

Do góry