reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

bredzelku gratuluję Miłoszka :-)

Monika i ja dołączam do trzymających kciuki :-)

gdyby któraś mogła mi przypomnieć co trzeba zabrać ze sobą do naszego szpitala do porodu, to byłabym wdzięczna ;-)

pozdrawiam babeczki :-)

reklama
malea papier toaletowy, sztuscce, kubek, klapki pod prysznic, i reszta jak do zwyklego pobytu w szpitalu. pkus 3l wody dziennie do picia. dla malucha skarpety, pieluchy, chudtrcxki, bodziaki lub kaftaniki [lepsze w rozbieraniu na badania]

Monia i ja trzymam kciuki a moze tak napisać jej sms-ka????

Cass fajnie tak wyjsć z domku i się przewietrzyć co nie???

Malea dokumenty ost. badania, karta ciąży , rzeczy dla maluszka i dla siebie, wodę do picia i aparat fotograficzny:))) sztucce kubek i p. toaletowy

Bredzelku a dajecie małemu coś na kolki???

MaLea witaj! Jak Szymonek? Duży już pewnie, co? A Ty jak się czujesz? Ciężko? Fajnie, że wpadłaś, ostatnio rozglądałam się za Tobą :-) Co do rzeczy to dziewczyny już wszystko powiedziały.

Monika powodzenia!!!!

a oto wiadomość od Monisi :-)

o 11.52 przyszła na świat Maja Wiktoria. Mała ma 3250 gram i 54 cm. dostała 9 i 10 pkt. Ponoć podobna do Witka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa
Cóż za nagła zmiana imienia!!!!
Monia GRATULACJE niech malutka będzie okazem zdrowia i szybkiego powrotu do domku!!!!!

Bredzelku ja polecam krople espumisan

reklama
nie no, jak to Maja?! Przecież miała być Roksanka :-) ?Oczywiście gratuluję!!!! Znowu czekam na fotki :-)

bredzelek ja też używałam espumisan ale ciężko powiedzieć czy pomogły....

Do góry