reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pilne pytanie -czy to spadek? Hcg

Myślę, że wszystko jest dobrze...I może nie powinnam tego pisać, ale wydaje mi się, że za bardzo chcesz mieć nad wszystkim kontrole bo beta co chwile badana usg też co kilka dni...jak tak dalej będzie to zwariujesz do końca ciąży. Ja Cie rozumiem bo jestem taka sama i chce wszystko wiedzieć i mieć pewność...ale ciąża to niestety trochę lekcja cierpliwości i pokory...nie wszystko da sie przewidzieć i nie na wszystko masz wpływ wiec może wyluzuj troche...

reklama
Czytałam że spadek nie zawsze oznacza poronienie. Moja gin twierdzi że w późniejszej ciąży nie warto już robić bety bardziej wiarygodne jest usg. Jeżeli bardzo się denerwujesz to proponuję Ci zakup detektora tętna płodu, ja jestem po poronieniu i w tej ciąży bardzo mnie uspokaja, słucham sobie serduszka i od razu jest mi lepiej bo inaczej to nie wiem jak bym dawała radę od wizyty do wizyty. Nie miałam żadnego problemu ze znalezieniem serduszka w 12 tygodniu ciąży.
Trzymam za was kciuki na pewno jest wszystko ok. O której idziesz do lekarza?

Ile taki detektor tętna kosztuje? O 19.15 mam USG
Ceny są różne. Ja mam Angel Sounds i jestem bardzo zawodowolona razem z przesyłką zapłaciłam coś ok 120zl zobacz sobie na allegro. Ściągnełam sobie aplikacje na telefon i tam wyświetla mi się ilość uderzeń serca na minutę można też sobie nagrać serduszko. :) Na początku musiałam się nauczyć odróżniać przepływy od dźwięków serca ale nie jest to jakieś trudne a jakie przyjemne i uspokajające. Jak będziesz chciała więcej info to pisz.
Trzymam bardzo mocno kciuki za Was i czekam na wiadomość po wizycie.

reklama
Do góry