reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Mojej majce tak włąśnie wyskoczyła cała 20, bezobjawowo totalnie raz tylko gorączkowała, ale to już było gruuubo po 1 roczku...
a przy ząbkowaniu...spała całą noc, jadła normalnie a o ząbku dowiedziałam się jak mnie ugryzła...
Krzysiek to już inna historia, oby nie "neverending" ;)

reklama
Już to kiedys pisałam ale podobno moja teściowa nie zauważyła jak mojemu mężowi rosły zęby ::)
liczę, że i ja będe mogła takie rzeczy opowiadać

Gratulacje dla Natalki.

Ząbki mogą wychodzic bezboleśnie - Kuba ma już dwa, a tylko jeden dzień marudził.
Teraz czekamy na dolne dwójki, bo już całe dziąsła zmienione i czuc coś twardego. Na szczęście marudzenia brak.

Gratulacje dla wszystkich zębiastych. U nas pomimo ogromnego slinienia, marudzenia, braku apetytu zębów brak.... strasznie uparte zębiska ma mój Łukaszek

Wczoraj mamusia u Sandrusi znalazla druga dolna jedyneczke ;) tym razem lewa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nie sadzilam, ze tak szybko nam pojdzie super strasznie sie ciesze ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D to teraz szukam gornych zabeczkow ;) ;)

Pozdrawiamy wszystkich zebowcow i dziaselkowcow !!!

Martusia super :laugh: gratulejszyn ;D
a u nas cały czas ból,swędzenie i marudzenie :p
a ostatnio jeszcze kilka kup dziennie i to takich sluzowatych czy to ma związek z zabkowaniem?

Dzieki cioteczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

baasia moze i mam za dobrze hihi :) tak jakos samo wyszlo :p ale moja mama jeszcze nie powiedziala :(

U Was tez beda i to napewno juz nie dlugo ;)

Izis wspolczuje tego wszystkiego u nas na szczescie obylo sie bez marudzenia itp uzywamy zeliko moze dlatego sama nie wiem. A nie wiem czy kupy to od zabkow, mozliwe. U nas byly normale niekiedy 3 dziennie niekiedy 1. Szkoda, ze nie moge pomoc.

Jeszcze raz pozdrawiamy !!

reklama
Do góry