reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

izis pisze:
Martusia super :laugh: gratulejszyn ;D
a u nas cały czas ból,swędzenie i marudzenie :p
a ostatnio jeszcze kilka kup dziennie i to takich sluzowatych czy to ma związek z zabkowaniem?

U nas podobnie jak u Izis....

Łukasz pije mleko dopiero po posmarowaniu dziąsełek żelem... zaciska usteczka i nie chce otworzyc buziaczka... Tak się slini, że całe usta ma obszczypane. Musze mu nakładać grubą warstwę kremu na usta. Dzisiaj kiedy włozyłam palec żeby mu pomasowac dziąsełka i sprawdzić czy coś się wreszcie wyzyna, zaczął biedulek płakać... tak go bola te cholerne dziąsła.... Kupki tez częste i coraz luźniejsze.... mam nadzieje że to nie potrwa juz długo. Dzisiaj zasnął po czopku, bo tak płakał że nie mógł zasnąć. Żel i smoczek to nasz nieodzowny towarzysz od kilku dni.

reklama
cholerne zeby ,że też Łukaszek musi tak cierpieć :(
widziałam na zdjeciach, zaczerwienione usta
oby jak najszybciej wyszły
i dały troche spokoju

dziekuje babeczki.

Tak mi go szkoda... Kuba oprócz częstych kupek nie miał żadnych dolegliwości, a łukasz meczy się chyba za obydwóch... W ciągu dnia jest bardzo pogodny i wesoły. problem najwiekszy jest z jedzeniem i wieczorem przed snem.... dobrze, że wymyslili te żele bo bez nich nie dalabym rady

reklama
DZIEKUJEMY ALE CHYBA TERAZ IDZIE JESZCZE LEWA bo Kuba cały czas marudzi wcale mu nie przeszło ::)

Do góry