reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwszy ząbek:)

reklama
gratulacje dla zębatych dziewczynek :Sandry i Julki od dwuzębnego Marcela
powodzenie w dalszym ząbkowaniu!! ;)

My też składamy gratulacje dla Juleczki.

Moja mała kruszynka w dniu dzisiejszym dołączyła do grona zębatych dzieciaczków. Mamy lewą jedynkę. Wreszcie. Mała była nią bardzo zdziwiona. Ciągle ją jężyczkiem maca ;D ;D ;D

to wielkie gratulacje dla Natalki :), kolejnego zebatka.
od kogo prezent dostanie, od mamusi czy od babci???

widzę ,że zeby ruszyły całą parą wśród wrześniowych panienek
kto następny???

Winiu, jak Natalcia to robi, bo Krzysiek dzisiaj cały dzień pokazuje język i zastanawiam się o co biega ::) ::) ::) Kła specjalnie nie widzę, ale może jak postukam łyżeczką to usłyszę ? ::)

reklama
Kinek słyszałam kiedys, że tak, że są takie dzieci, co im zabki wyskakuja i nic przy tym nie cierpia, marzyłąm o tym żeby moja Julcia była właśnie takim dzieckiem, ale niestety, jest inaczej :( :( ;)

Do góry