reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy ząbek:)

Ineczko chyba dobrze rozszyfrowalas nasze niejadki, bo wlasnie znalazlam przebijajaca sie u Majki 4 lewa gorna:-)

Karioka dzieki za gratulacje, bede Cie informowac rowniez o tych wypadajacych, na razie mam caly pakiet:-) ;-)

reklama
Dzis zauwazylam druga prawa 4-reczke:-)
Dotychczas witalysmy zabki bezobjawowo, ale najwidoczniej okres ochronny minal i Majka strasznie marudzi, slini sie i gryzie. A ja ... no coz moge tylko ja przytulac i miec nadzieje ze jak najszybciej to minie:sick: :-(

Zyczymy powodzenia wszystkim Zebaczom:-)

Gratuluje wszystkich dzieciaczkom nowych zabkow !:-)

15 zabkow :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: Niezle! To jest dopiero wyczyn:-)

Misia, a moze te ostatnie biegunki Majki byly wlasnie przez zabki?

U nas 8, cztery na dole i cztery na gorze. Choc niedlugo cos znowu "wyskoczy" na dole, ale nie wiem czy to trojki czy czworki.

Wiecie, a Igorek (kuzynek Dawidka) ma juz 20 zabkow :szok: :szok: :szok: , a zaznacze ze 13 listopada skonczyl roczek

Misiako Antek ma luzne kupy odkad zaczely wychodzic zeby. Czyli od 6 miesiaca zycia.
Robi raz dziennie,ale takie rzadziuskie.
Pomimo tego,ze wsuwa marchewke i tak ma dalej to samo.
Ja sie tym przestalam przejmowac, bo jest zdrowy,usmiechniety. Niema rozwolnienia,nie boli go brzuszek.Niema tez sluzu w kupce i widze,ze nic mu nie dolega.
To na bank od zebow;-)

reklama
Dzieki dziewczyny, tez to dzisiaj do mojej ciemnej masy dotarlo, ze moga to byc zeby, ale przez jeden dzien to byla doslownie woda i to mnie zaniepokoilo, dalej daje enterol i lakcid:-(

Do góry