reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy ząbek:)

Panowie: Kubusiu i Lukaszku OKLASKI i WIWATY! :-D:-D:-D:-D
takze dla Waszych Mamus za wytrwalosc ;-)

stan uzebienia Arisy na dzien dzisiejszy to 10
pelne rzedy jedynek i dwojek, plus 2 czworki z lewej strony, teraz czekamy na strone prawa :tak:

reklama
A ja nie wiem ile Hanka ma zębów, bo nie chce mi pokazać :baffled: . Wsobotę mój kochany małżonek bawił się z cesarzową w gryzienie paluchów i teraz ona ćwiczy na mnie :wściekła/y::growl::frown:

Zębatym gratuluję a liderom w szczególności :wink:

Kangurki, kiedyś pisałaś, że zauważyłaś u Maksa białą plamkę na ząbku i myślałaś, że to ubytek ...Jak to się skończyło?

A bym zapomniala i my mamy sie czym pochwalic bo przebila nam sie druga jedyneczka gorna...daleko nam jeszczeco do niektorych uzębionych dzieciaczkow ale nadrabiamy jak tylko potrafimy:-) ;-)
Stan na dzisiaj to 4 zabki..heh:-) :-) :-)

gratulujemy ząbków!!!!

Rozulka posiada obecie widocznych 12 ząbków
niewidocznych, ledwo przebitych 2
razem prawie 14 :-)

reklama
Do góry