reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Joanna MK pisze:
Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow??

Jezeli tak to ile to trwa zanim pojawi sie zabek?
Witajcie!!!
Mam pytanko dla doswiadczonych zabkowych mam!!!!

Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow??

Moja corcia ma 8,5miesiaca i  od poniedzialku wlasnie takie rewolucje.Bylam z nia u pediatry i sama nie wie..powiedziala ze moze to byc zabkowanie albo i jakas infekcja..obserwowac,dawac to co zapisala i byc z nia w kontakcie jakby co.

Pozdrawiam i napiszcie cos prosze bo niewiem czy mam sie martwic czy co.....

Maks ma biegunkę do parę dni przez te zęby, i gorączke nawet do 38,5 stopnia
o innych atrakcjach nie wspomnę
więc się nie przejmuj:D

reklama
Dzieki!!!
Wczoraj posmarowalam jej dziaselka Calgel i jakby troszke pomogl bo juz tak nie wiercila sie i nie plakala.zasnela okolo polnocy i pospala 3h potemm goraczka 39,2st.Dalam Panadol dla dzieci i pospala do prawie 9.Zrobila do tej chwili 4 kupki plynne zielone.Rozmawialam z pediatra ktora kaze czekac do jutra i jak nic sie nie zmieni to pojechac do szpitala na sienna(Warszawa)bo moze oprocz zabkow to i infekcja...mam tylko nadzieje ze to minie...
Pozdrawiam

Hanusia dziękuje za przemiłe gratulacje pierwszego ząbka i donosi, że dzisiaj mama wymacała drugi - dolna jedyneczka do kompletu ;D ostra jak nie wiem co ::) !!!

oooo rewelka pięknie sie nam laski sypią z ząbkami ;D

Martusia a kiedy Sandrze wyszły pierwsze??

Melunia prawa dolna jedyneczka 2 marca, a lewa dolna jedyneczka 9 marca :)
Tydzien pozniej ;)

Ciekawe jak bedzie teraz bo druga dwojka tez sie szykuje juz na dniach (tak mi sie wydaje) i jeszcze dwojki gorne tez juz sa prawie na wyjsciu.

u nas pierwszy ząb był 1 dzien po świętach
to może u nas też niebawem się górne jedyny pokażą ::)

super lecicie z ząbkami dziewczynki
gratulacje dla Hanusi i Sandruni ;D

Melanie u nas 1 ząbek był 12 lutego, drugi tydzien później i koniec
pięknego królika mam w domu ;D

reklama
Do góry