reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Melanie nie wiadomo kiedy i bedzie pelne uzebienie :) tylko ja nie mam cierpliwosci jak ona marudzi ::) ::) ::)

reklama
Gratulacje dla Hanusi i Mikolajka

i wielkie brawa dla Milenki - cicha woda brzegi rwie ;D
i dla Ineczki - wiem, co czujesz :p

u nas 8 zebol na wierzchu ;D
4 na gorze, 4 na dole
i mam nadzieje, ze zabkowanie wreszcie ustanie

;D moja "cicha woda" w domku teraz wcale taka cicha nie jest ;D
te 2 zabki wychodzace na raz daja jej popalic ;D

Gratululacje dla wszystkich dzieci nowych zabeczkow w buziunce ;D ;D ;D ;D

My narazie mamy dwie jedyneczki dolne :)
Ale cos mi sie wydaje, ze dwie gorne jedynki i gorne dwojki na raz sie pchaja do przebicia ;D
Siedza juz tak nisko ale niestety jeszcze nie przeszly i niunia marudzi przez nie jak nie wiem co.
Mam nadzieje, ze to juz ssie niedlugoskonczy, bo biedna cierpi strasznie.

Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow??

Jezeli tak to ile to trwa zanim pojawi sie zabek?
Witajcie!!!
Mam pytanko dla doswiadczonych zabkowych mam!!!!

Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow??

Moja corcia ma 8,5miesiaca i od poniedzialku wlasnie takie rewolucje.Bylam z nia u pediatry i sama nie wie..powiedziala ze moze to byc zabkowanie albo i jakas infekcja..obserwowac,dawac to co zapisala i byc z nia w kontakcie jakby co.

Pozdrawiam i napiszcie cos prosze bo niewiem czy mam sie martwic czy co.....

A i napomkne ze wrocilysmy do samego cyca na zawolanie a juz jadla dosc duzo nowosci...czekamy az sie biegunka skonczy z jedzeniem .Julka jest chetna do jedzenia wszystkiego co bym jej tylko dala.
Slini sie malo,bywalo wczesniej ze byla to prawie "fontanna z buziaka "a teraz malutko.jakos wiecej nie wklada do buziaka niz wkladala....

Łukaszowi wyszła wreszcie górna lewa dwójka.! Dziąsła ma wielkie jak balony, marudzi slini się, nie chce jeść. Chyba zaczynamy zębowy wysyp...

Zeby ma w tej chwili trzy.Bo tamte dwa się schowały jak kiedyś pisałam i nie ma ich.... sama nie wiem co to było. A na dokładkę mały ma katar.... od dzisiaj

reklama
Biedny Łukaszek zębiska mu wyjątkowo dokuczają... no i jeszcze ten katar :(
Pariska ma dni lepsze i gorsze
ostatnio raz użyliśmy czopka przciwbólowego
obudział sie z płaczem z popołudniowej drzemki i niemogłam jej utulić, czopek po kilku minutach pomógł

Do góry