reklama
Gratulacje dla Hanusi i Mikolajka
i wielkie brawa dla Milenki - cicha woda brzegi rwie ;D
i dla Ineczki - wiem, co czujesz
u nas 8 zebol na wierzchu ;D
4 na gorze, 4 na dole
i mam nadzieje, ze zabkowanie wreszcie ustanie
i wielkie brawa dla Milenki - cicha woda brzegi rwie ;D
i dla Ineczki - wiem, co czujesz
u nas 8 zebol na wierzchu ;D
4 na gorze, 4 na dole
i mam nadzieje, ze zabkowanie wreszcie ustanie
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Gratululacje dla wszystkich dzieci nowych zabeczkow w buziunce ;D ;D ;D ;D
My narazie mamy dwie jedyneczki dolne
Ale cos mi sie wydaje, ze dwie gorne jedynki i gorne dwojki na raz sie pchaja do przebicia ;D
Siedza juz tak nisko ale niestety jeszcze nie przeszly i niunia marudzi przez nie jak nie wiem co.
Mam nadzieje, ze to juz ssie niedlugoskonczy, bo biedna cierpi strasznie.
My narazie mamy dwie jedyneczki dolne
Ale cos mi sie wydaje, ze dwie gorne jedynki i gorne dwojki na raz sie pchaja do przebicia ;D
Siedza juz tak nisko ale niestety jeszcze nie przeszly i niunia marudzi przez nie jak nie wiem co.
Mam nadzieje, ze to juz ssie niedlugoskonczy, bo biedna cierpi strasznie.
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow??
Jezeli tak to ile to trwa zanim pojawi sie zabek?
Witajcie!!!
Mam pytanko dla doswiadczonych zabkowych mam!!!!
Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow??
Moja corcia ma 8,5miesiaca i od poniedzialku wlasnie takie rewolucje.Bylam z nia u pediatry i sama nie wie..powiedziala ze moze to byc zabkowanie albo i jakas infekcja..obserwowac,dawac to co zapisala i byc z nia w kontakcie jakby co.
Pozdrawiam i napiszcie cos prosze bo niewiem czy mam sie martwic czy co.....
A i napomkne ze wrocilysmy do samego cyca na zawolanie a juz jadla dosc duzo nowosci...czekamy az sie biegunka skonczy z jedzeniem .Julka jest chetna do jedzenia wszystkiego co bym jej tylko dala.
Slini sie malo,bywalo wczesniej ze byla to prawie "fontanna z buziaka "a teraz malutko.jakos wiecej nie wklada do buziaka niz wkladala....
Jezeli tak to ile to trwa zanim pojawi sie zabek?
Witajcie!!!
Mam pytanko dla doswiadczonych zabkowych mam!!!!
Moja corcia ma 8,5miesiaca i od poniedzialku wlasnie takie rewolucje.Bylam z nia u pediatry i sama nie wie..powiedziala ze moze to byc zabkowanie albo i jakas infekcja..obserwowac,dawac to co zapisala i byc z nia w kontakcie jakby co.
Pozdrawiam i napiszcie cos prosze bo niewiem czy mam sie martwic czy co.....
A i napomkne ze wrocilysmy do samego cyca na zawolanie a juz jadla dosc duzo nowosci...czekamy az sie biegunka skonczy z jedzeniem .Julka jest chetna do jedzenia wszystkiego co bym jej tylko dala.
Slini sie malo,bywalo wczesniej ze byla to prawie "fontanna z buziaka "a teraz malutko.jakos wiecej nie wklada do buziaka niz wkladala....
Łukaszowi wyszła wreszcie górna lewa dwójka.! Dziąsła ma wielkie jak balony, marudzi slini się, nie chce jeść. Chyba zaczynamy zębowy wysyp...
Zeby ma w tej chwili trzy.Bo tamte dwa się schowały jak kiedyś pisałam i nie ma ich.... sama nie wiem co to było. A na dokładkę mały ma katar.... od dzisiaj
Zeby ma w tej chwili trzy.Bo tamte dwa się schowały jak kiedyś pisałam i nie ma ich.... sama nie wiem co to było. A na dokładkę mały ma katar.... od dzisiaj
reklama
M
Melanie
Gość
Biedny Łukaszek zębiska mu wyjątkowo dokuczają... no i jeszcze ten katar
Pariska ma dni lepsze i gorsze
ostatnio raz użyliśmy czopka przciwbólowego
obudział sie z płaczem z popołudniowej drzemki i niemogłam jej utulić, czopek po kilku minutach pomógł
Pariska ma dni lepsze i gorsze
ostatnio raz użyliśmy czopka przciwbólowego
obudział sie z płaczem z popołudniowej drzemki i niemogłam jej utulić, czopek po kilku minutach pomógł