reklama
Kuba, jesteś wielki ( no ale jak się wcina danio na śniadanio, to słowami" pij mleko będziesz wielki" Kuba dowodzi tezę)
No a Krzyś świeci czubkiem prawej dolnej jedynki i dzisiaj kochane ( och jak się cieszę, oby nie za szybko) jak dotąd nie było żadnej kupali, a normalnie od 12 dni to już były dwie. ;D ;D ;D normalnie aż mi gra w serduchu.
No a Krzyś świeci czubkiem prawej dolnej jedynki i dzisiaj kochane ( och jak się cieszę, oby nie za szybko) jak dotąd nie było żadnej kupali, a normalnie od 12 dni to już były dwie. ;D ;D ;D normalnie aż mi gra w serduchu.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Brawo KUbuś
ja juz mam wrażenie ze do nas ten pierwszy ząbek nigdy nie dotrze ,
ja juz mam wrażenie ze do nas ten pierwszy ząbek nigdy nie dotrze ,
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Wszystkim Zębatym gratulujemy, a oczekującym cierpliwości zyczymy
No Kubuś widać na całego się rozszalał...gratulacje szczególne dla czterozębniaka
...to już prawie szczęki 4 ;D ;D ;D ;D
Gosiczka czy Kubuś gryzie ciebie?? bo moja Jula tak kasa tymi dwoma że aż mam ślady na ręku ;D
No Kubuś widać na całego się rozszalał...gratulacje szczególne dla czterozębniaka
...to już prawie szczęki 4 ;D ;D ;D ;D
Gosiczka czy Kubuś gryzie ciebie?? bo moja Jula tak kasa tymi dwoma że aż mam ślady na ręku ;D
O tym samym dzisiaj pomyslałam, bo jak mnie Łukasz użarł to az podskoczyłam i " zawyłam" z bólu... podziwiam mamy karmiące zębate dzieci ;D ;D ;DGosiczka pisze:LUleczko, gryzie! Oj, gryzie! Na szczęście tylko po palcach. Jak pomyślę sobie, że gdybym go karmiła to piersi by mi tak podgryzał, to aż gęsiej skórki dostaję.
reklama