reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Czwarty najboleśniej, ale mam nadzieję ,że następne znowu bezboleśnie pójdą. Kuba wrócił już do normalności ;D

reklama
Kuba, jesteś wielki ( no ale jak się wcina danio na śniadanio, to słowami" pij mleko będziesz wielki" Kuba dowodzi tezę)

No a Krzyś świeci czubkiem prawej dolnej jedynki i dzisiaj kochane ( och jak się cieszę, oby nie za szybko) jak dotąd nie było żadnej kupali, a normalnie od 12 dni to już były dwie. ;D ;D ;D normalnie aż mi gra w serduchu.

eh, jak ja Wam zazdroszczę zębów - to znaczy dzidziom zazdroszcze - Wam też, że już początki ząbkowania macie za sobą :laugh:

Kuba nie siada, nie obgryza stópek, nie raczkuje z dupką w górze i nie robi mnóstwa innych rzeczy... to mu Bozia w ząbkach wynagrodziła ;D

Wszystkim Zębatym gratulujemy, a oczekującym cierpliwości zyczymy ;) ;)

No Kubuś widać na całego się rozszalał...gratulacje szczególne dla czterozębniaka ;)
...to już prawie szczęki 4 ;D ;D ;D ;D

Gosiczka czy Kubuś gryzie ciebie?? bo moja Jula tak kasa tymi dwoma że aż mam ślady na ręku ;D

LUleczko, gryzie! Oj, gryzie! Na szczęście tylko po palcach. Jak pomyślę sobie, że gdybym go karmiła to piersi by mi tak podgryzał, to aż gęsiej skórki dostaję.

Gosiczka pisze:
LUleczko, gryzie! Oj, gryzie! Na szczęście tylko po palcach. Jak pomyślę sobie, że gdybym go karmiła to piersi by mi tak podgryzał, to aż gęsiej skórki dostaję.
O tym samym dzisiaj pomyslałam, bo jak mnie Łukasz użarł to az podskoczyłam i " zawyłam" z bólu... podziwiam mamy karmiące zębate dzieci ;D ;D ;D

gratuluję zębolków!!!!

Rozalcia od 24 marca ma lewą dolną jedyneczkę :)
a od 26 prawą ;D

nawet nie wiedziałam kiedy, odkryłam przypadkiem :laugh:

reklama
Do góry