reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Łukaszkowi i Antkowi gratuluję pierwszych ząbków :D :D
U Roberta jeszcze nic białego w buźce nie wystaje, choć ślini sie już trzeci miesiąc. Teraz mam nawet wrażenie, że już mniej się ślini. Za to moja córka wczoraj straciła drugiego ząbka, a w miejscu pierwszego wyrasta nowy ;D
Fajnie wygląda taka szczerbata :laugh: :laugh: :laugh: i jak jest z tego dumna 8) ;D

reklama
Gratulacje dla Antka ząbeczka !!

Melanie pisze:
moja mama powiedziała, że mi 1 ząb wyszedł dokładnie na roczek :o :p

Melanie mozliwe, ze Paris tez pozno zabka bedzie miala, chyba ze twoj maz mial wczesniej od ciebie :)

Podobno sie to sprawdza !
U nas tak. Sprawdzilo sie. Mielismy oboje po 6 miechow :D

Antek-GRATULACJE skoro masz już pierwszego zębulka to czas na prawdziwe męskie dania...Co powiesz na gicz cielęcą.. ::)?

Gicz? A z czym to sie je? ;D ;D
Pierwszy zabek wyszedl bezproblemowo, tylko mamy problem z drugim :(
Wczoraj usnal o 21 i obudzil sie kolo 24. No i marudyzm do 3.
Strasznie go wkurzla ten druci i jeczal cala nooc. :p
A drugi juz jest prawie na wylocie. ;D
Jest taka biala krecha pod dziaslem,ale jeszcze niewyczuwalna pod palcem. :)
Miejmy nadzieje ze juz na dniach da mu odpoczac ::)

Gratulujemy Łukaszkowi i Antkowi pierwszych ząbków a my od niedzieli mamy już dwa tzn. KUba ma dwa ;)

reklama
JEST TRZECI ZĄBEK!!!

Dzisiaj wymacałam Kubie nowe zębisko - prawa górna jedynka. Jeszcze mało co widoczny, ale ostry jak diabli ;D ;D ;D I przewiduję, że w ciągu 2-3 dni wyjdzie też lewa jedynka, bo dziąsło spuchnięte i widac już czerwoną krechę. No to by już były cztery ząbki ;D

Do góry