koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Gratulacje dla nowych zebulkowych dzieciaczków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniulka pisze:U nas chyba wreszcie cos drgnęło. Zauważyłam u Łukaszka dzisiaj wieczorem mały biały punkcik na dolnych dziąsełkach... mam nadzieję że to nie było złudzenie optyczne :
nie dobijaj leżącego tuniu :tunia pisze:Aniulka pisze:U nas chyba wreszcie cos drgnęło. Zauważyłam u Łukaszka dzisiaj wieczorem mały biały punkcik na dolnych dziąsełkach... mam nadzieję że to nie było złudzenie optyczne :
oby nie złudzenie
ja mam takie złudzenia codziennie od miesiąca ;D
;D ;D ;D dziękuję. Kciuki się przydadzą :-* :-* :-*tunia pisze:Aniulko, broń Boże!!!!
z całych sił trzymam kciuki za Łukaszka za Ciebie też, żebyś przeżyła ząbkowanie, że się tak wyrażę w nienaruszonym stanie ;D