reklama
To może być to ...
Antybiotyki w dużych dawkach fatalnie wpływają na zęby. Ja w dzieciństwie łyknęłam ich sporą ilość z powodu nawracających angin i niestety nie mam tak silnych i białych zębów jak moje mniej chorujące rodzeństwo
Antybiotyki w dużych dawkach fatalnie wpływają na zęby. Ja w dzieciństwie łyknęłam ich sporą ilość z powodu nawracających angin i niestety nie mam tak silnych i białych zębów jak moje mniej chorujące rodzeństwo
ano i ja nie mam ... mam wręcz wstrętne kikuty, w kolorze, którego brak wśród bieli, a nawet odcieni ecru...
do tego niemal każdy jest już leczony kanałowo i ostatnio poważnie zaczynam omawiać z Piotrkiem perspektywę mojego bycia gołodziąsłą... co by zrobił, gdyby mu się taka żona napatoliła
Piotrek twierdzi, że jako bezzębną trzydziestkę też mnie będzie kochał...
do tego niemal każdy jest już leczony kanałowo i ostatnio poważnie zaczynam omawiać z Piotrkiem perspektywę mojego bycia gołodziąsłą... co by zrobił, gdyby mu się taka żona napatoliła
Piotrek twierdzi, że jako bezzębną trzydziestkę też mnie będzie kochał...
Joanko masz męża z dużym poczuciem humoru i widać, że Ty się dla niego liczysz, a nie twoje zęby
Mój to by mi implanty postawił, gdyby go było stać. Zatem z tym wyrywaniem muszę poczekać aż się mój mężuś fortuny dorobi.
Na szczęście moje kikuty jakoś się tzymają. Już od dwóch lat nie trzeba było borować. Niestety chyba w każdym zębie mam plombe;-). A to, że takie są słabe, to niestety wina antybiotyków.
Mój to by mi implanty postawił, gdyby go było stać. Zatem z tym wyrywaniem muszę poczekać aż się mój mężuś fortuny dorobi.
Na szczęście moje kikuty jakoś się tzymają. Już od dwóch lat nie trzeba było borować. Niestety chyba w każdym zębie mam plombe;-). A to, że takie są słabe, to niestety wina antybiotyków.
eh, zęby... na mnie dentysta sadysta łypie Muszę się wybrać ale boje się, bo wiem ,że wyrywanie mnie czeka:-(. Słabe te moje ząbki i białe też nie są. No i jak do tej pory komplet
U Kamuliny brak piatek i 3 trójek. Bezobjawowo niestety nie wychodza i wiele bym dała, żeby miała juz wszystkie
Może nasze dzieci będą miały lepsze zęby od nas:-)
U Kamuliny brak piatek i 3 trójek. Bezobjawowo niestety nie wychodza i wiele bym dała, żeby miała juz wszystkie
Może nasze dzieci będą miały lepsze zęby od nas:-)
ach, żeby było mnie stać na implanty... już dawno bym je miała, chociaż podobno jest ryzyko, że się nie przyjmą... chyba bym sepuku wtedy popełniła, albo w ramach pokuty chodziłądo końca życia bez sztucznej szczęki... i jak najczęśćiej się uśmiechała
Mój teść ma implanty. W czasie ostatniej wizyty demonstrował mi swoją klawiaturę , a ja z grzeczności i innych względów ;-), musiałam okazywać, co najmniej ...zainteresowanie ...
Monia, mój dentysta, też sadysta ( chirurg szczękowy), ale mimo wszystko świetny profesjonalista...plomby trzymają się
Monia, mój dentysta, też sadysta ( chirurg szczękowy), ale mimo wszystko świetny profesjonalista...plomby trzymają się
Wykrylam wczoraj u Mai przyczyne rzekomego zatrucia, o ktorym wspominalam jakis czas temu...
To lewa dolna piatka;-)
Jakos nie skojarzylam brzydkich kup i tego ze byla lekko rozpalona z zebem
Na 90% jestem juz pewna, ze to wlasnie o to chodzilo;-)
Czyli jeszcze trzy, piatki przed nami
To lewa dolna piatka;-)
Jakos nie skojarzylam brzydkich kup i tego ze byla lekko rozpalona z zebem
Na 90% jestem juz pewna, ze to wlasnie o to chodzilo;-)
Czyli jeszcze trzy, piatki przed nami
reklama