reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy ząbek:)

reklama
Wooooooooooooowwwwwwwwwww!!!!

Anatol poinformował mamę, że ma nowego zęba:szok:

Brawo i gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-)

Mamy Juz komplet 4 :-) :-D pare dni temu ostatnia sie przebila a trojki sa nadal bardzo widoczne wiec moze wkoncu sie przebija:tak: :-)

Jak kladlam Antka do lozeczka,zaczal pokazywac mi swoja buzke,otwierac ja i cos mowil po swojemu.
I tak przez chwilke,az w koncu dal pomacac paluszkiem (co zwykle zamyka paszczeke na moich palcach)
Wyczulam nowego zabka:laugh2:
Lewa gorna trojka lub czworka.:cool2:
Niewiem dokladnie ktory zabek bo bylo ciemno w pokoiku.
No okazalo sie,ze to nie trojka,ani czworka tylko piatka:baffled:
Myslalam,ze najpierw wychodza 3lub 4:dry:

Gratki dla wszystkich zebolakow:-)

Majce przybyly ostatnio 4 nowe zabki, 2 dolne dwojeczki i 2 dolne czworeczki:tak:
Stan na dzien dzisiejszy to 12 zabkow.

Maciek ma dalej osiem i więcej nie widać, żeby coś wychodziło.

Sandruniu mam nadziję, że piątki wychodza bezboleśnie:-) :tak:

Edytko chyba raczej nie wychodza bezbolesnie :-(

To sa pierwsze zabki przy ktorych niunia miala goraczke :-(
I bardzo marudzila i strasznie sie denerwowala. Wiec pewnie najbolesniej wychodza. W sumie to sa najwieksze, wiec pewnie dlatego.

Sandruniu oby te 5 nie meczyly Ciebie i Twoich rodzicow a przedewszystkim niech szybciutko wyjda bezbolesnie:tak:

Juli wyszla pierwsza 3 gorna prawa a pozostałe to kwestia paru dni-tak mysle:happy: Stan zabkow na dzis to 13:tak:

reklama
Kiedy sie rozstawałysmy Kamula była jeszcze bezzębna:-)
Na dzień dzisiejszy - 10 zębulców. Brak piątek, trójek i 2 dwójek.

Gratulacje dla wszystkich nowych ząbków na forum:tak:

Do góry