reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

A ja musze sie czyms pochwalic rowniez.Hania 14 kwietnia sama wstala w waniennce na nogi i od tego czasu robi to w kolko.Stoi bardzo sztywno.Jak trzymam ja za lapki na podlodze zaczyna stawiac kroki i jaka ma radoche z tego.Na spacery zabieram jej buciki,bo jak sie obudzi,to nie chce juz siedziec w wozku i byc na lapkach,tylko stac i tarmosic trawe najlepiej.

reklama
NIom to wielkie Gartulacje dla malych zdolniaszkow !!!!:-)

Dawidek od jakiegos czasu kiedy chce jesc mowi "bra, bra, bra ... " :-D ... a wczoraj na rehabilitacji zaczal byc przygotowywany do raczkowania i ... rehabilitantka stwierdzila ze swietnie mu to idzie :happy:

Marika Ty mala gwiazdeczko ... no bosko .... Gratulacje !!!! :-)
synowa musisz przyjechac i pokazac jak sie raczkuje leniuchowi Dawidkowi ;-)

INESKU - ALE CUDO!!!!
TAK JAK PISALAŚ..MARICZKA KOLYSZE SIĘ DO PRZODU I DO TYŁU....PIEKNIE SIE ROZWIJA...BARDZWO WAM GRATULUJĘ TAKIEJ KOCHANEJ CÓRECZKI:tak:

Dziękujemy za komplemenciki :-) :-D
A co do Mariczki raczkowania to jak na nią patrzę jak tak się buja to mi się ten filmik "I kto to mówi 2" przypomina jak ta mała zaczynała raczkować :-D Marika robi to niemal identycznie i strasznie śmiesznie to dla mnie wygląda ;-) :-D No i z dnia na dzień robi postepy dziś się przesuneła o jeden kroczek! I to do przodu!!! :-D
synowa musisz przyjechac i pokazac jak sie raczkuje leniuchowi Dawidkowi ;-)
OK TO KIEDY?!:-D A może Wy nas odwiedzicie!? :-)

Inesku z mila checia bysmy przyjechali, ale poki co nie ma kiedy ... ale :cool2: ... na wakacjach ( lipiec/ sierpien ) bedziemy miec wolne 2 tygodnie :-) .. wiec .. wszystko bedzie dalo sie pochytac :-) .... a do Nas rowniez serdecznie zapraszamy :-)

MARIKA - super.Uwazam ze nalezy jej sie OSKAR za ta role!!

A Stas leniuszek przewraca sie czasami jak mu sie chce z pleckow na brzuszek i odwrotnie, i siedzenia podpartego na brzuch. A jak lezy na brzuszku to podnosi czasem dupke do gory wygladajac przy tym przekomicznie.
I tak niemozliwie mocno chlapie i kopie podczas kapieli ze jestem cala mokra i wszystko dokola.I dzis stal sam na kanapie oparty o oparcie. A bedac jeszcze pod wrazeniem pobytu w Polsce zdarzylo mu sie pare razy powiedziec baba.

reklama
Mój facet potrafi:

jeść ładnie łyżeczką
pic z butli - i dlatego chyba cyca odstawia:-:)-:)-(
reaguje na imię
siedzi z podparciem
łapie miśki na karuzelce
przewraca pałąki na macie
awanturuje sie jak mu coś zabieram np. zabawkę

Nadal nie potrafi się przewracać z brzuszka na plecy i odwrotnie:-(

Do góry