reklama
Jeśli ból jest stały to tak.I Jesli nic innego sie nie dzieje.Witam ,jestem w połowie 3 iesiąca w ciąży boli mnie czasami brzuch i jajniki czy to normalne jest w tym okresie ciąży?
Brzuch jak na okres to normalne bo boli Cie okresowo? Macica cały czas rośnie dlatego .Ja czesto mialam taki ból jak na okres w ciąży. Nieraz tak ze spac nie mogłam. Oczywiście nic innego sie nie dzialo.
Kup sobie Magne b6 mozesz brac duzo magnezu a ten jest rewelacyjny mi bardzo pomagal
ewciiik
Fanka BB :)
Witam ,jestem w połowie 3 miesiąca w ciąży boli mnie czasami brzuch i jajniki czy to normalne jest w tym okresie ciąży?
Najlepiej skonsultuj to z lekarzem. W ciąży mogą być różne bóle i jest to całkowicie normalne jednak ja zawsze wszystko konsultowałam.
ewciiik
na pewno powiem to lekarzowi ale wizytę mam dopiero za dwa tygodnie , dlatego się martwię.
Bardzo możliwe, ze macica sie rozszerza i ból jest tutaj normalny. Jednak ja absolutnie lekarzem nie jestem także nie będę Ci niczego radzić. A nie możesz skontaktować sie z lekarzem telefonicznie?
Myszawa
Co do magne b6 to to skonsultuj, bo znów moja lekarka mowi, że można brać dużo magnezu, do 6 tab dziennie ale bez b6, tylko czysty. Ja biorę magne.zin, też miałam wrazenie, że bolą jajniki a to były więzadła, jeśli boli jak okresowe bóle lub słabiej to jest to normalne, ale powinnaś się skonsultować z lekarzem, może chociaż zadzwoń do poloznej, bo każda ma inny próg bolu...
Moje kolezanki braly i ja też w aptece polecali no i lekarze ze najlepszy dla kobiet w ciąży no i jest lekiem to jeszcze lepiej..:-)Co do magne b6 to to skonsultuj, bo znów moja lekarka mowi, że można brać dużo magnezu, do 6 tab dziennie ale bez b6, tylko czysty. Ja biorę magne.zin, też miałam wrazenie, że bolą jajniki a to były więzadła, jeśli boli jak okresowe bóle lub słabiej to jest to normalne, ale powinnaś się skonsultować z lekarzem, może chociaż zadzwoń do poloznej, bo każda ma inny próg bolu...
Ja bralam 4 tabletki dziennie i to wystarczalo zeby mnie ten bol brzucha nie meczyl:-) No i bralam tez dodatkowo bo szyjka sie skracala
Zadne inne nie pomagaly:/
No i zb b6 lepiej sie wchlania magnez
Myszawa
Mówię tylko, co mi powiedział mój gin i co ja biorę, też na początku brałam magne b6 ale zmieniłam lekarza i nie kazał tyle b6 brać. Najlepiej jakby autorka dowiedziała się od lekarza, a nie na forum, chyba że jest to jakiś lekarzMoje kolezanki braly i ja też w aptece polecali no i lekarze ze najlepszy dla kobiet w ciąży no i jest lekiem to jeszcze lepiej..:-)
Ja bralam 4 tabletki dziennie i to wystarczalo zeby mnie ten bol brzucha nie meczyl:-) No i bralam tez dodatkowo bo szyjka sie skracala
Zadne inne nie pomagaly:/
No i zb b6 lepiej sie wchlania magnez
Spoko moze kazdy inaczej:-) A pomaga Ci zwykły magnez?Mówię tylko, co mi powiedział mój gin i co ja biorę, też na początku brałam magne b6 ale zmieniłam lekarza i nie kazał tyle b6 brać. Najlepiej jakby autorka dowiedziała się od lekarza, a nie na forum, chyba że jest to jakiś lekarz
reklama
E
Ewka34
Gość
Zapewne zapisze ci cos rozkurczowego typu nospa Magnez pomagana pewno powiem to lekarzowi ale wizytę mam dopiero za dwa tygodnie , dlatego się martwię.