reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjęcia USG naszych dzidziusiów:)

No to pięknie... Kolejny chłopak grudniowy...:szok:
Ewcia ale super, ciesze sie że wszystko w porządku i maluszek calutki zdrowiutki, a zdjęcia prześliczne, wręcz użekające:happy2:

Mam takie małe pytanko: czy to było USG 4D Genetyczne? (jeśli tak to spytam tak nieśmiało, ile zapłaciłaś? ) -bo w Krakowie takie kosztuje aż 290zł...

reklama
Ewo słodki Synuś :)
A gdzie w Wawce robiłaś to badanie? Ja się tak zbieram, ale gdzie nie zadzwonię to są strasznie długie terminy oczekiwania :(

Ewo sliczne fotki no i synka gratuluje :tak:
Niesamowite te zdjecia,tak fajnie wszystko widac :-)
Gratulacje dla dumnego tatusia, wiedzial co robi ;-)

Ewa sliczny synek:tak: to jest niesamowite ,ze mozna juz zobaczyc swoje dzieciatko tak dokladnie jak siedzi w brzuszku:-) Ewa a masz fotki na dowod ,ze chlopiec? ja mam takie z ptaszkiem mojego synka(WITKA) fajna pamiatka

Ewo słodki Synuś :)
A gdzie w Wawce robiłaś to badanie? Ja się tak zbieram, ale gdzie nie zadzwonię to są strasznie długie terminy oczekiwania :(

Kasiula poniżej namiary. Spróbuj zadzwonić. Mojej kolezance udało się bez problemu z trzydniowym wyprzedzeniem umówić na wizytę. USG - dr Kulik, pracuje też w Szpitalu Bielańskim.

Przychodnia - ZdrOva
javascript:void window.open('http:/...=640,height=480,directories=no,location=no'); Krakowskie Przedmieście 67/2
22 826 08 25, 0607 776 777
:-):-) dziewczynki dziękuję Wam za mnóstwo miłych słów i komplementów :-):-) Adaś się chyba zawstydził, bo jak na razie w brzuszku cisza :-):-)

reklama
Ewa sliczny synek:tak: to jest niesamowite ,ze mozna juz zobaczyc swoje dzieciatko tak dokladnie jak siedzi w brzuszku:-) Ewa a masz fotki na dowod ,ze chlopiec? ja mam takie z ptaszkiem mojego synka(WITKA) fajna pamiatka

Aniu mamy na filmie nagraną całą prezentacę owego "dowodu" ;-)
Próbowałam wyciąć klatkę aby Wam pokazać, ale niestety nie udaje mi się.
Te zdjęcia buźki co wkleiłam to skan zdjęć jakie poza płytką dostaliśmy do ręki.

Do góry