ale ja się cały czas mobilizuje i wpierniczam ile wlezie ) nie odmawiam sobie niczego. Jem słodycze, ciastka a raz zdarzyło mi się nawet chipsy (( Jem średnio 4 razy dziennie czasami nawet na kolacje mcDonaldsa zaliczam, albo kebeba a tu waga się tylko troszkę podnosi. Zobaczymy jak będzie później, oby mi nie nadrobiło w 8 miesiącu tak że przegonie was wszystkie )
reklama
mamulica
Fanka BB :)
Tylko tu idzie o to,że ten brzuch alternatywnie duży u KaM w tym właśnie rozumieniu istnieje i już szukać nie trzeba... Jest alternatywnie duży to alternatywnie duży.... Żadna tu lupa potrzebna nie jest. A jeśli uraziłam to przepraszam, schylam głowę w geście pokory. Ja zaiste z afroamerykaniniem nie przerabiałam... Ale też nie używam za często. Chyba marnie się wytłumaczyłam...Mamulica!! Uraziłaś mnie głęboko!!! Jestem tak poprawna, że aż przerobiłam powiedzenie: "ciemno jak w d..u murzyna", na "ciemno jak w d.. u afroamerykanina".. (bez uraz;-)) Choć staram się nie używać go aby o rasizm nie być posądzoną
W przypadku Ka.m wykazuję daleko idące zaangażowanie i determinację! Ka.m mówi, że brzucha nie ma, ja mówię, że wezmę lupę i znajdę
malina1979
;)
Mamulica;-)... Schylenie głowy przyjęte Zaczynam powoli dostrzegać swój nietakt z lupą związany... Tak czy owak.. na brzuch Ka.m czekam z niecierpliwością
Obawiam się, że nieubłaganie zbliżam się to granicy 6 kg na +!!! Koniec 6 miesiąca i 6 kg, oby i później szło to równomiernie (nie mam na myśli po 4 na miesiąc)
Obawiam się, że nieubłaganie zbliżam się to granicy 6 kg na +!!! Koniec 6 miesiąca i 6 kg, oby i później szło to równomiernie (nie mam na myśli po 4 na miesiąc)
laparada
Fanka BB :)
co znaczy za duży??To ja prezentuje swój brzuchol, chyba trochę duży jest.
24 tydzień
nie gadaj głupot!/!! jest śliczniusi...
ja wczoraj miałam u siebie w sklepie klientke która ma taki sam termin jak i ja... i moim zdaniem ona miała dużo większy brzuchol... na prawdę dużo. u niej już mocno w górze i taki mocno wystający... a pani:
"no u pani to moim zdaniem dwa razy taki brzuch jak u mnie" i do koleżanki "co nie?"
a koleżanka spokjrzała na mnie z miną "muszę-jej-przytaknąć-rozumie-pani"
"no dwa to może przesada, ale też ładni widać"
po wyjściu moje pracownice:
"te babsko jakieś ślepe... "
tak mnie tym rozśmieszyły te moje gwiazdy )
postaram się wrzucić jutro jakieś foto jaki mam brzuszek...
Ka...M śliczna dziewczynka, pierwsze zdjęcie z kciukiem dla mnie wygrywa:-)
Thea jakie maleństwo piękne...I jaką ma rączusie malutką... Cudo
Ja już się nie mogę doczekać swojego 3D ale nie wiem czy nie będzie za późno...Mieliśmy iść za tydzień, ale że ZUS zapłaci mi pewnie dopiero w połowie sierpnia...Nie wiem, może pożyczę od jakiejś ciotki. Trochę się boję, że w 26tyg bedzie już za późno i nie za wiele zobaczymy(a wiadomo, że zależy mi na buźce :-)). Ehhh
Ja już się nie mogę doczekać swojego 3D ale nie wiem czy nie będzie za późno...Mieliśmy iść za tydzień, ale że ZUS zapłaci mi pewnie dopiero w połowie sierpnia...Nie wiem, może pożyczę od jakiejś ciotki. Trochę się boję, że w 26tyg bedzie już za późno i nie za wiele zobaczymy(a wiadomo, że zależy mi na buźce :-)). Ehhh
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
laparda, no to czekamy z niecierpliwością na to zjawisko...;-)
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ka...M śliczna dziewczynka, pierwsze zdjęcie z kciukiem dla mnie wygrywa:-)
Marta z tego co slyszalam to buzke wlasnie najlepiej widac w takich tygodniach, wczesniej to maluchy maja jeszcze skorke bardzo zmarszczona i czesto wszystko sie zlewa. a w calosci i tak i tak nie pokaza bo nie da rady. Ja bylam w 21tyg na 3d i lekarz na mnie nakrzyczal po co tak wczescie, no ale ja inaczej nie moglam bo tak mi wypadl urlop w Polsce, wiec glowa do gory :-)