reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
myśisz, że dlatego mam mniej w obwodzie? Mówisz, że Tobie opadł - masz mniej w obwodzie?

mi 2 cm mniej wiec mysle ze od tego i u ciebie pewnie tak samo brzuch w dol i na dole masz wiecej niz na gorze hehehe wiec nie matrw sie ;] wrazie co wieczorem jedz do szpitala powiedz ze nie czujesz dzidzi niech ci ktg zrobia i powiedz ze wody chyba ci sie sadza a lekarz mowil ze masz rozwarcie itp niech cie zbada bedziesz spokojniejsza... dzieci szkoda twoich tylko ... bo kto nimi bedzie opiekowal sie jak ty w szpitalu bedziesz??

attachment.php

patrzcie jaki fajny brzuszek :) moze inspiracja do zdjecia :)

noo... szkoda, że na to nie wpadłąm.. można było zrobić 9 zdjęć i pierwszych 9 miesięcy kalendarza gotowe :tak:
nasza pani pediatra mnie zaskoczyła przed chwilą, bo jak do niej weszłam, to pierwsze co powiedziala, to że mi sie brzuszek zmniejszył od piątku:szok: i już nie wyglądam jak mama bliźniaków :szok: czyli to widać!!!

a oto my obecnie:cool2:
sliczny brzusio...ja tez mam dla synka taka maskotke co Ty(ta sama seria)tylko ja mam zyrafe w truskawce hehe..a ty masz w marchewce krolika tak??
a moze dzidzia do dołu poszła i mierzysz w tym samym miejscu a tam mnie cm ... ja zauwazylam ze do dołu poszla wynikiem czemu jest napieta skóra i 3 rozstepy eh szkoda ze w lusterku je narazie widze tylko hehe wiec moze brzuch do dołu sie obsuwa
mi tez sie strasznie brzuch obnizyl...a najbardziej zasmucilo mnie to ze pojawil sie jeden rozstep:-(przez pierwsza ciaze nic i teraz tez nic az do teraz:-(i tez go ogladam tylko w lustrze hehe:-)
jestem... a raczej jesteśmy. mierzę zawsze obwód, czyli żeby metrówka przeszła ;-). dzidzia się wybiera, tylko jakoś tak mało zdecydowanie.. Brzuszek po schudnięciu wygląda tak:
ladny brzusio i juz nizutko jest:-)

a ja mam 104cm w obwodzie:-)wiec ostatnio 2cm przybylo..widac synek przybiera ostro na wadze hehe:-)​

reklama
Do góry