reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

tez mam takie rozstepy....mam wrazenie, ze z dnia na dzein ida wyzej i wyzej.....:-( i martwie sie troche, ze skoro ten brzuch moj taki wielki to czy potem nie zostanie duzo skory.....:-(ale co zrobic.....

Katrenki a smarujesz sie dalej no-scarem? ja przestalam przez to swedzenie, ale jakos ostatnio i tak nie widzialam jakis wiekszych efektow choc powiem Ci ze z piersi zaczely mi schodzic :szok: byly ogromne i przedewszystkim wokol sutkow, a teraz wokol sutkow mam idealnie gladka skore, jedynie troszke dalej mi zostalo ale wydaje mi sie ze tez sa bliskie znikniecia, no i z tylka mi poschodzily,
zostalo mi bardzo duzo na udach pod udami i na boczkach sie rozszerzaja coraz bardziej, ale po porodzie wroce do kuracji no- scarem.

A dziewczynki brzuszki macie BOSKIE!!!!! :-):-):-)

reklama
a nie sadzicie ze brzuszek mi troche zmienil? to zdjecie z lewej to z dzisiaj a z prawej zrobione chyba 2 tygodnie temu.... zwlaszcza ta tlusta faldka na lewym zdjeciu he he:-pten z prawej taki sliczniutki a teraz brzuszek wyglada okropnie caly w rozstepach i taki nieksztaltny jakis...

Załączniki

• Image0524.jpg
    Image0524.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 56
a nie sadzicie ze brzuszek mi troche zmienil? to zdjecie z lewej to z dzisiaj a z prawej zrobione chyba 2 tygodnie temu.... zwlaszcza ta tlusta faldka na lewym zdjeciu he he:-pten z prawej taki sliczniutki a teraz brzuszek wyglada okropnie caly w rozstepach i taki nieksztaltny jakis...

Weri, masz śliczny brzuszek, a rozstępy i fałdka na pewno znikną!!:tak:

Klaudzia, chyba nieświadomie wkleiłam jako avator zdjęcie bardzo podobne do Twojego..

brzuszki śliczne i te wieksze i mniejsze i z rozstepami i bez nie ma co się teraz tym martwić i tak nic nie zrobimy mnie mój jeszcze nie przeszkadza ale ja mam raczej nie duży rozstępów też póki co nie mama ale zaczęla mnie swędzieć skóra więc tylko patrzę gdzie się pojawią :sorry:

brzuszki śliczne i te wieksze i mniejsze i z rozstepami i bez nie ma co się teraz tym martwić i tak nic nie zrobimy mnie mój jeszcze nie przeszkadza ale ja mam raczej nie duży rozstępów też póki co nie mama ale zaczęla mnie swędzieć skóra więc tylko patrzę gdzie się pojawią :sorry:
zgadzam się czy małe czy duże wszystkie są śliczne :-) a z rozstępami będziemy dzielnie walczyć po porodzie :tak:
ja używam cały czas oliwki dla dzieci i smaruje ,brzuszek , uda , pośladki , co prawda rozstępy tylko mam na udach i pupie ale brzuch smaruje profilaktycznie :tak:

reklama
Do góry