reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
No to ja wklejam tak jak obiecalam reszte zdjec od mojego znajomego fotografa - amatora.
Ka.M`cia ni mogle sie nadziwic... gdzie ci sie ta dzidzia miesci? Tylko pozazdroscic ze nie bedziesz miala problemow z powrotem do super figury!

Załączniki

• Brzuszek 5.jpg
    Brzuszek 5.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 63
  • Brzuszek 6.jpg
    Brzuszek 6.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 70
  • brzuszek 7.jpg
    brzuszek 7.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 65
  • brzuszek 8.jpg
    brzuszek 8.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 68
  • brzuszek 9.jpg
    brzuszek 9.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 67
  • brzuszek 10.jpg
    brzuszek 10.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 64
  • brzuszek 11.jpg
    brzuszek 11.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 64
  • Brzuszek 12.jpg
    Brzuszek 12.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 69
  • brzuszek 13.jpg
    brzuszek 13.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 73
  • Brzusio1.jpg
    Brzusio1.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 56
No to ja wklejam tak jak obiecalam reszte zdjec od mojego znajomego fotografa - amatora.
Ka.M`cia ni mogle sie nadziwic... gdzie ci sie ta dzidzia miesci? Tylko pozazdroscic ze nie bedziesz miala problemow z powrotem do super figury!
amatora??:shocked2: zdjęcia rewelacyjne jak do gazety ....:tak:
ślicznie wyglądasz....
a wiesz.. nie ma czego zazdrościć... bo ja nie mam możliwości mieć takiej pamiątkowej sesji:-:)zawstydzona/y:
chociaż jak mi sie dzidzia napnie jak jestem zmęczona to wtedy mam większy i twardy brzuszek to spróbuję coś wymyśleć :-D

Kingula super te zdjecia. tez bym chciala miec taka sesje, ale dla mnie to obiektyw szerokokatny bylby za maly. moj mezus smial sie ostatnio z moim ojcem, ze mi to zdjecia w wersji panoramicznej trzeba robic ...

Kingula82 ja rzadko udzielam się na tym wątku ale namiętnie podglądam wasze brzuszki :tak:.I muszę stwierdzic że zdjęcia masz super :tak:.Świetna pamiątka na całe życie:tak:.Ja niestety nie mam prawie żadnych zdjęc z pierwszej ani drugiej ciąży jakoś nie mogę się przemóc chociaż mąż bardzo jest chętny żeby zrobic mi jakąś mini sesje:sorry:.

reklama
amatora??:shocked2: zdjęcia rewelacyjne jak do gazety ....:tak:
ślicznie wyglądasz....
a wiesz.. nie ma czego zazdrościć... bo ja nie mam możliwości mieć takiej pamiątkowej sesji:-:)zawstydzona/y:
chociaż jak mi sie dzidzia napnie jak jestem zmęczona to wtedy mam większy i twardy brzuszek to spróbuję coś wymyśleć :-D
Ka.M`cia nie przejmuj sie malym brzuszkiem, i tak jest slodki i uroczy. Zobaczysz ze w ostatnich tygodniach tak ci urosnie ze wszyscy ci beda mowic ze polkneas pilke :o) Co do zdjec to nie wazne sa wielkosci i ksztalty brzuszka liczy sie zawartosc!

Ostatnia edycja:
Do góry