reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dzieki mamuśki duza mama ze mnie hehe :
no mowilam moj jest caly w takie kola z daleka bedzie widac moj pojazd tzn syna pojazd
kasiula brzuszek supcio, ale moja uwage przykul wozeczek hehehe bo ja bede miala takei same kolka !!
no mowilam moj jest caly w takie kola z daleka bedzie widac moj pojazd tzn syna pojazd
Kingula82
Fanka BB :)
Załączniki
-
Brzuszek 5.jpg14,2 KB · Wyświetleń: 63
-
Brzuszek 6.jpg11,3 KB · Wyświetleń: 70
-
brzuszek 7.jpg12,3 KB · Wyświetleń: 65
-
brzuszek 8.jpg12 KB · Wyświetleń: 68
-
brzuszek 9.jpg9,1 KB · Wyświetleń: 67
-
brzuszek 10.jpg13,5 KB · Wyświetleń: 64
-
brzuszek 11.jpg14,3 KB · Wyświetleń: 64
-
Brzuszek 12.jpg15,1 KB · Wyświetleń: 69
-
brzuszek 13.jpg11,7 KB · Wyświetleń: 73
-
Brzusio1.jpg15,5 KB · Wyświetleń: 56
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
amatora?? zdjęcia rewelacyjne jak do gazety ....No to ja wklejam tak jak obiecalam reszte zdjec od mojego znajomego fotografa - amatora.
Ka.M`cia ni mogle sie nadziwic... gdzie ci sie ta dzidzia miesci? Tylko pozazdroscic ze nie bedziesz miala problemow z powrotem do super figury!
ślicznie wyglądasz....
a wiesz.. nie ma czego zazdrościć... bo ja nie mam możliwości mieć takiej pamiątkowej sesji:-zawstydzona/y:
chociaż jak mi sie dzidzia napnie jak jestem zmęczona to wtedy mam większy i twardy brzuszek to spróbuję coś wymyśleć
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Kingula zdjecia sliczne...figurki mozna Ci pozdazdroscic
Kingula super te zdjecia. tez bym chciala miec taka sesje, ale dla mnie to obiektyw szerokokatny bylby za maly. moj mezus smial sie ostatnio z moim ojcem, ze mi to zdjecia w wersji panoramicznej trzeba robic ...
kasia8118
Kingula82 ja rzadko udzielam się na tym wątku ale namiętnie podglądam wasze brzuszki .I muszę stwierdzic że zdjęcia masz super .Świetna pamiątka na całe życie.Ja niestety nie mam prawie żadnych zdjęc z pierwszej ani drugiej ciąży jakoś nie mogę się przemóc chociaż mąż bardzo jest chętny żeby zrobic mi jakąś mini sesje.
reklama
Kingula82
Ka.M`cia nie przejmuj sie malym brzuszkiem, i tak jest slodki i uroczy. Zobaczysz ze w ostatnich tygodniach tak ci urosnie ze wszyscy ci beda mowic ze polkneas pilke ) Co do zdjec to nie wazne sa wielkosci i ksztalty brzuszka liczy sie zawartosc!amatora?? zdjęcia rewelacyjne jak do gazety ....
ślicznie wyglądasz....
a wiesz.. nie ma czego zazdrościć... bo ja nie mam możliwości mieć takiej pamiątkowej sesji:-zawstydzona/y:
chociaż jak mi sie dzidzia napnie jak jestem zmęczona to wtedy mam większy i twardy brzuszek to spróbuję coś wymyśleć
Ostatnia edycja: