reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tewraz to już wogóle mi się wydaje że mam za mały brzuszek....
jedna tylko osoba która niedawno była w ciąży ciągle mi mówi....
" ale ty masz brzuch, ale ty gruba jesteś"....:-( ona chyba jest zazdrosna że nie wyglądam tak jak ona sama wyglądała.... bo zawsze chce być szczuplejsza ode mnie...

ślicznie Kasiu.... kurde... ja chyba takiego brzuszka się dużego nie doczekam....:sorry2:

również świetnie wyglądasz w ciąży :tak:

mimo brzuszków dziewczyny macie śliczne figurki:happy2:
Ka...M, Ty sie w ogole nie przejmuj malym brzusiem! Jak dzidzia zdrowa to wszystko dobrze!!! A ze laska przed ciaza bylas a ja kolek ciosany to inna sprawa;-) wiec stad roznice w obecnej budowie, hihihi

Ka...M, Ty sie w ogole nie przejmuj malym brzusiem! Jak dzidzia zdrowa to wszystko dobrze!!! A ze laska przed ciaza bylas a ja kolek ciosany to inna sprawa;-) wiec stad roznice w obecnej budowie, hihihi
dziękuję za pocieszenie:tak:
powiem Ci że jem normalnie wszystko na co mam ochotę...
no i wogóle nie myślę o tym żże to nie takie a to kaloryczne...
chyba jak każda kobieta w ciąży:sorry2: tylko denerwuje mnie fakt że wszyscy dookoła i ja sama widzą że mam mały brzuszek...
no nie moja wina że nie rośnie ... ale ona jedyna chce chyba całemu światu pokazać że ja gruba jestem... gdzie jak na ciążę to i tak wyglądam szczupło...
i to na dodatek w 8 miesiącu....

dziękuję za pocieszenie:tak:
powiem Ci że jem normalnie wszystko na co mam ochotę...
no i wogóle nie myślę o tym żże to nie takie a to kaloryczne...
chyba jak każda kobieta w ciąży:sorry2: tylko denerwuje mnie fakt że wszyscy dookoła i ja sama widzą że mam mały brzuszek...
no nie moja wina że nie rośnie ... ale ona jedyna chce chyba całemu światu pokazać że ja gruba jestem... gdzie jak na ciążę to i tak wyglądam szczupło...
i to na dodatek w 8 miesiącu....
Tylko sie cieszyc:tak: ze masz zgrabniutki brzusio. Nie masz co sie denerwowac. Wlasciwie to super! Ja w pierwszej ciazy przybralam niewiele bo niecale 10kg, i brzusio mialam zgrabniutki. Teraz nie wiem ile przybiore bo juz mam tyle co na koniec pierwszej ciazy, a znajome mowia ze brzusio mam nieduze, wiec az ciezko mi wyobrazic sobie jakie wg moich znajomych sa "duze "brzusia:szok:
Ale naprawde Ty sie ciesz:-), a ta jedna niech sie wypcha, zazdrosc ja zjada:tak:

:tak::tak::tak: zgodzę się z Tobą...
jest zazdrosna i to bardzo.....:sorry2: tylko nie wiem dlaczego,...
powiem Ci jeszcze że zasugerowałam się jednym zdjęciem z listopadówek:zawstydzona/y: i jej pokazałam że ta dziewczyna jest w tym samym terminie co ja....
a ona do mnie że mamy prawie takie same brzuchy....
a było to zdjęcie brzuszka klaudzii...

:tak::tak::tak: zgodzę się z Tobą...
jest zazdrosna i to bardzo.....:sorry2: tylko nie wiem dlaczego,...
powiem Ci jeszcze że zasugerowałam się jednym zdjęciem z listopadówek:zawstydzona/y: i jej pokazałam że ta dziewczyna jest w tym samym terminie co ja....
a ona do mnie że mamy prawie takie same brzuchy....
a było to zdjęcie brzuszka klaudzii...
Nooo, niejedna listopadowka chcialby miec taki brzusio jak Ty, ale tamta znajoma to chyba slepa, choc Klaudzia tez by pewnie chciala tak jak i ja byc porownana do Twojego:-p.

Nooo, niejedna listopadowka chcialby miec taki brzusio jak Ty, ale tamta znajoma to chyba slepa, choc Klaudzia tez by pewnie chciala tak jak i ja byc porownana do Twojego:-p.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję royanna....

a ja chciałabym mieć duży brzusio żeby D go głaskał dniami i nocami:-p
no i żeby ludzie widzieli że ja w ciąży jestem....ii że będę mieć wkrótce dzidziusia....:tak:

reklama
Do góry