reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ząbki

reklama
Andariel​ zdecydowanie są to trójki, widzę je pod cienką warstwa cskórki dziąseł, i tam ma spuchnięte, więc wydaje mi sie ze to trójki

U nas 7 zębów, przy czym pierwsze dwa wyszły w 5 miesiącu :szok: Ostatnie dwa wyszły jeden po drugim, 11 i 12 maja, dolna i górna dwójka. Teraz widać, że przebija się ostatnia górna dwójka i górna trójka :-)

Jak się okazuje przedwcześnie napisałam, że Maja nie ma zębów. Dziś jak wstała zobaczyłam na dziąsełku cieniutką kreseczkę! Postukałam łyżeczką i proszę - mamy lewą górną dwójkę!!! Widziałam, że idzie, spodziewałam się płaczu, gorączki a ona wyszła całkiem niezauważalnie!

Gratki dla Majki :-) chyba ostatnia niezębata :-D
teraz mogą jej wyjść np 3 w tydzień - tak wyszły Mateuszowi
teraz czekamy na górną prawą dwójkę już widać biały kiełek ale sie nie przebił jeszcze

Olce np, dwójki wyszły wszystkie cztery na raz !! :) A ja nawet nie zauważylam kiedy bo w żaen sposób nie dała nam tego odczuc, spała ładnie, grzeczna i wesoła była, apetyt miała wszystko sii :)

reklama
Do góry