brown.kate
Mama Misi i Kici
U mojej Patrysi pojawila sie prawa, dolna jedynka! Jeszcze zbyt dobrze jej nie widac, wystaje tylko malutki kawaleczek, ale juz ja mozna poczuc!Wiec oswiadczam: mamy zabala!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojej Patrysi pojawila sie prawa, dolna jedynka! Jeszcze zbyt dobrze jej nie widac, wystaje tylko malutki kawaleczek, ale juz ja mozna poczuc!Wiec oswiadczam: mamy zabala!!!
Moja malutka dziekuje Wam bardzo za gratulacje:-):-):-)
Dzis spotkala mnie mala niespodzianka... obok prawej, dolnej jedynki dopiero dzis zauwazylam, ze przebila sie lewa dolna..........wiec mamy juz dwa zabale.....Mam nadzieje ze to na razie koniec, bo mala zdecydowanie mniej juz sie slini I dobrze ze obylo sie bez goraczki i innych nie fajnych 'skutkow ubocznych' zabkowania.
GRATULACJE DLA OLIWIERKA i fajnie ze humorek tez juz ma lepszy.Dzisaj zauważyłam u Oliwiera prawą jedynke!! już taka duża !! zawsze sprawdzałam tylko palcem czy czuć ząbek i myślalam że to jest jeden a dzisiaj zaglądam a tu obok wystaje :-) szok:-) w dodatku do góry już świta przez dziąsełko kolejny!! pewnie jeszcze nie wyjdzie bo przestał się tak mocno ślinić i nie jest już tak marudny:-):-)