mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
własnie ja mam chyba krotkie pasy w astrze???
mea przymierzałas moze do swojego ???
szukam w okolicach zeby przymierzyc ... jak spasuje to pewnie kupie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
własnie ja mam chyba krotkie pasy w astrze???
mea przymierzałas moze do swojego ???
wiecie co ja upatrzalam sobie ten.
jak myslicie bede z niego zadowlona?
Fotelik Maxi-Cosi Tobi 9-18 kg - zdjęcia, foto, galeria produktu
hmmmm my juz podroz nad morze mamy za soba i ja juz samochodem sie nie pisze nawet jak z cała rodzina do pomocy bym jechała ...u nas po 200km była masakra ! Mała płakała, wręcz wpadała w histerię, wyginała się, prężyła ...nigdy wcześnie nie było ŻADNYCH problemów z jazdą samochodę ,ale taka odległość małą Gabrysie przerosła :/ Momentami zatrzymywaliśmy się co 15 min...nie było łatwo jednym słowem a mieliśmy jeszcze raz jechać do znajomych w sierpniu...zostają nam albo tanie linie lotnicze do Gdanska ,albo pozostanie w domu-drugi raz nie chce tego przechodzić :/Zastanawiam się nad wyjazdem nad morze z córkami starsza ma prawie 5 lat( we wrześniu).Mąż nie jechałby z nami czy dam radę sobie z nimi czy w tym roku dac sobie spokój.W domu siedzę z nimi sama więc na wakacjach chyba tez jakoś bym sobie poradziła.Czy są mamy ,które zdecydowały się wyjechac same?
ja tez zaczynam byc przerazona bo mamy jechac do chorwacji wiec podróz 12 godzin...nieiwem jak on to zniesie..hmmmm my juz podroz nad morze mamy za soba i ja juz samochodem sie nie pisze nawet jak z cała rodzina do pomocy bym jechała ...u nas po 200km była masakra ! Mała płakała, wręcz wpadała w histerię, wyginała się, prężyła ...nigdy wcześnie nie było ŻADNYCH problemów z jazdą samochodę ,ale taka odległość małą Gabrysie przerosła :/ Momentami zatrzymywaliśmy się co 15 min...nie było łatwo jednym słowem a mieliśmy jeszcze raz jechać do znajomych w sierpniu...zostają nam albo tanie linie lotnicze do Gdanska ,albo pozostanie w domu-drugi raz nie chce tego przechodzić :/
ja jakbym musiała drugi raz jechać to tylko w nocy ! jeśli nie w nocy to zdecydownie nocleg po drodze jeden musi byćja tez zaczynam byc przerazona bo mamy jechac do chorwacji wiec podróz 12 godzin...nieiwem jak on to zniesie..
a powiedzcie dziewczyny jak lepiej jechac w nocy jak mały spi czy w dzień- jechała któras z Was w taką podróz?