reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Michałek dostał fajniuchne prezenciki:tak:.
Zuzi kolczyki są przepiękne:tak::-).
Wystrój pokoju na Przemusiowe przyjęcie super:tak:. Prezenty ekstra dostał:tak: zwłaszcza ten słoń:-).
Leoś dostał bombowe auta:tak:.
Romusia prezenty ekstra:tak:.

reklama
Romciu,sliczny i duży chłopczyk z Ciebie;-)a presenty odjazdowe:-D
Leoś też dostał odjazdowe prezenciki:tak:;-)

Agutko zapomniałam wcześniej dodać,że kolczyczki słodziutkie:tak:

Mi też ten piesek się bardzo podoba - on jest na biegunach, które można odpiąć. Romek jednak na razie się nim jakoś bardzo nie interesuje, woli rowerek.

Mi też ten piesek się bardzo podoba - on jest na biegunach, które można odpiąć. Romek jednak na razie się nim jakoś bardzo nie interesuje, woli rowerek.
to podobnie jak Przemciowy słonik też odpinany i na biegunach, Przemko wogóle ostatnio lubi tulić się do swoich misiów
Aguś kolczyki cudne, ja tam Agulcu nic nie mówię, ale wiesz niedługo mam urodziny....

reklama
wiesz ja to bym Cię chętnie zaprosiła,ale
po 1) boję się że mi całe picollo wytrąbisz - i czym się wtedy ubzdryngolę na kolejna 18??:confused:
po 2)Ty mi jakiś czas temu obiecałaś prezent (lep na muchy ) i co ??? do tej pory nie dotarł:-p
także wiesz jak jest...:-p:-):-D:cool2:
:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry