reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Mija,zdjecia i tak sa fajniutkie - najbardziej podoba mi sie te,na ktorym Pati prowadzi wozeczek. :tak: :-)
Szkoda,ze ten tort nie byl taki smaczny... Nasz,powiem Ci szczerze,byl o wiele lepszy od tych calych cukiereczkow Raffaello. :-D :tak:

reklama
Rafaello powinien mieć więcej kremu i wiórków kokosowych.Tutaj praktycznie nie było ich czuć.
Wiecie ja już ledwo co pamiętam te chwile w szpitalu jak miała dzień lub dwa. Dobrze że zdjęcia są.

Patrysiu jesteś słodziutka na tych zdjątkach i Tobie żaden torcik nie jest potrzeny:tak:;-)

Pati śliczna KObietko, wyglądałaś uroczooo a prezenty czaderskie, zwłaszcza 2 wózeczki, jakby co:)hiahiahiahia. CUDNIE!

Patrysia urocza dziewczynka:tak:

ja tak na krótko zrelacjonuje:
w sobotę party do 23 po czym Przemko beksaniem wypłoszył gości, a M. zmywał do 01:00 (dzięki Kochanie)
w niedzielę nieco krócej ale też fajnie.
Prezenty: większość rodziny dała kasę jak chcieliśmy ale z wyjątków Przemko dostał słonia na biegunach, kosmetyki, ciuszki, ręcznie robione rękawiczki przez prababcię, płytę ze wszystkimi swoimi zdjęciami zrobinymi jak płyty z wesela ale z roczkiem.
A za kasę kupiliśmy wczoraj huśtawkę, rowerek, kilka samochodów którem nasz Brum uwielbia i ciuszki.
Zdjęcia wkleję przy innej okazji bo mi komp coś strajkuje:dry:
podsumowując imprezka się udała:tak:

udało mi się obrobić jedno zdjątko:
co w tej torbie jest??dali mi pustą czy jak??

Załączniki

• torba na głowie.jpg
    torba na głowie.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry