reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Margolis,super,ze bylo fajnie. :-) :tak: Te zdjecie,na ktorym siostrzyczka wozi braciszka w rowerku jest cudowne! :-) :-) :-) A Nataszce,to,chyba,wloski pojasnialy,co? ;-)
No bo właśnie Agutko ona lubi wozić a Igor być wożonym więc sięzgrali... A co do włosków to owszem, owszem coraz jaśniejsze ku wielkiemu ubolewaniu tatusia...:laugh2:;-):-)

reklama
Agulcu zaproszenia śliczne:tak:
my zrezygnowaliśmy na dobre z grilla i party będzie jednak w sobnotę 15 dla rodziny a 16 w niedzielę dla przyjaciół

Fajnie,ze tak bardzo spodobaly sie Wam Zuziowe zaproszenia! :-D :tak:
W sumie,to ja tez mialam tylko ustnie zapraszac,ale mowie kurde,co tu robic z wolnym czasem? ;-) No i wzielam sie za taka oto wlasnie robotke. :-D :tak: Nie mialam pomyslu,jak je ozdobic,no i w ostatniej chwili mi sie wymyslilo dopiero. ;-) :-p

Adasia, Renee nie znalazłam na pierwszej stronie "teraz my" Waszych mailików... :-( dlatego tutaj...

ALICJO, IGORKU!
CUDOWNYCH PREZENTÓW, PYSZNYCH TORCIKÓW, USMIECHÓW NA BUŹKACH, SAMYCH RADOSCI I DUUUŻO SZCZĘŚCIA
NA CALUTKIE ZYCIE!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BĄBELKI
W DNIU WASZYCH PIERWSZYCH URODZINEK

ZYCZĄ MARICZKA Z MAMĄ :-)
Bardzo dziękujemy za życzonka:tak::-):-):happy2:

A my mam nadzieje, że damy rade zrealizować nasze plany co do prezentu urodzinowego dla Oli - śliczne złote kolczyczki i dziurki w uszkach - wiem, że to dla niektórych z Was kontrowersyjna sprawa ale u nas już postanowione.
Co do reszty prezentów od rodzinki, to nie jestem wymagająca.
A tak wogóle to u nas nie będzie wielkiej zaproszeniowej imprezy - będzie ten kto pa,mięta o uropdzinkach naszej Królewny. Oczywiście będzie tort i Picollo.

Chciałam się wypowiedzieć w sprawie Piccolo ale jednak skasowałam maila:)a to dlatego, że na studiach była o tym debata.
Póki co obchodzimy 40 urodziny Mirasa (5 uroczystą września) i w tym dniu idziemy na uroczystą kolację, a w niedzielę wpadną znajomi:tak:.

Prezent już dałyśmy z Natalka:-Dnie udało się wytrzymać.

A do Natalkowego roku mamy dużo czasu:):-D

Chyba juz ostatecznie wymyslilam co i jak z roczkiem mojego Skarba wiec pisze wszystko od poczatku ;-)
Robimy roczek u moich rodziców w domu (i ogrodzie jesli pogoda dopisze) U Mariczki bedzie... ok 40 osób:szok: Roczek wyprawiamy 15.09. Troszkę jedzenia kupuję resztę robię sama. Robimy barszczyk czerwony z uszkami, przekąski ciepłe i zimne, sałatki, deskę z serami i wędlinkami, pieczywko. Potem tort (juz mam upatrzony :-):tak:) jakieś ciasteczka, owoce, kawka, herbatka, paltko i do domku ;-):rofl2::-) Z alkoholi podam tylko winko no i oczywiście szampana!!! :-)
Nie chcę żeby na roczku Mariki była wódka i nie bedzie :no:

Co do prezenciku to od nas Mariczka dostanie takiego ślimaka na biegunach. No i zakładamy jej fundusz inwestycyjny ale to w sumie nie z okazji roczku tylko tak w ogóle ;-) będziemy jakąś stałą kwotę miesięcznie odkładać na przyszłość :-)
Myślę tez o jakimś drobiazgu z biżuteri takiej pamiatce "na lata" ;-)coś w tym stylu... to akurat mi się podoba bo jest takie dość "młodzieżowe" i mogła by dość szybko zaxzac nosić, powiedzmy w wieku ok 10 lat...
hehe napisalam 10 lat i teraz samej mi się chce smiac z okreslenia "dość szybko" :-D

A to opis ślimaka:
"Ślimak na biegunach. Strona wierzchnia ślimaka z wysokiej jakości weluru i bawełny. Wypełnienie: mikrokoraliki w części siedzenia, w partii głowy i skorupy miękkie wypełnienie piankowe. Skorupę można zdjąć i użyć jako poduszki. Płozy i uchwyty z drewna. Ok.: szer./wys./dł. 35/42/66 cm."

Serduszko jest tylko przykladowe ;-) chodzi mi o cos w tym stylu i zeby dalo sie wygrawerowac:-) Pewnie w weekend podjedziemy do sklepu i wybierzemy cos :-)

reklama
Ines gdzie moge kupic takiego bossskiego slimaka?? Prosze, podziel sie ta wiedza :-)

Dziewczyny, wczoraj wieczorem wlaczyli mi neta wiec mam nadzieje ze do porzadku w ten weekend uzupelnie liste i moze tak jak prosila Margolis uloze ja wg dat urodzin. Czekam jeszcze na Wasze propozycje. No i co najwazniejsze, PRZEPRASZAM tych ktorych urodzinki juz byly i przez to ze nie mialam neta przepadly im kartki ale mam nadzieje ze teraz nawet juz po fakcie internetowi kumple nadrobia zaleglosci :-) No i mi wybacza :zawstydzona/y:

Do góry