reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Margolis,czekamy na fotki! :-)

Mija,tak - Zuzia ma dwa wozeczki dla lalek - jeden gleboki,a drugi spacerowka. :tak: :-D Codziennie sie nimi bawi. :-D Robi lalkom "Aaa",zeby spaly. ;-) :-D Kiedys nawet filmik wklejalam. :tak: :-D

reklama
Adasia, Renee nie znalazłam na pierwszej stronie "teraz my" Waszych mailików... :-( dlatego tutaj...

ALICJO, IGORKU!
CUDOWNYCH PREZENTÓW, PYSZNYCH TORCIKÓW, USMIECHÓW NA BUŹKACH, SAMYCH RADOSCI I DUUUŻO SZCZĘŚCIA
NA CALUTKIE ZYCIE!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BĄBELKI
W DNIU WASZYCH PIERWSZYCH URODZINEK
ZYCZĄ MARICZKA Z MAMĄ :-)

Margolis,super,ze bylo fajnie. :-) :tak: Te zdjecie,na ktorym siostrzyczka wozi braciszka w rowerku jest cudowne! :-) :-) :-) A Nataszce,to,chyba,wloski pojasnialy,co? ;-)

A tak wygladaja Zuzinkowe zaproszenia. :-D :tak: Nawet Jej zdolna Mama sama wymyslila wierszyk,haha. :-p :-D :zawstydzona/y: A z tymi kwiatkami,to byla naaaajwieksza robota! :szok: ;-) Trzeba bylo kazde osobno przykleic... Ale,warto bylo. :-) Wszystkim zaproszonym bardzo sie spodobaly. :-D :tak:

PRZOD:

zaproszenie1lt9.jpg

PO OTWORZENIU:

zaproszenie2ce0.jpg

U mnie nie ma tradycji mszy na pierwszy roczek,nitk ze znajomych też tak nie robil.:no:
Agutko zaproszenia super,ja niemam czasu i pomysłu na to i będą tylko ustne zaproszenia.

Agutku zaproszonka bardzo fajne :-) jako ze oboje z mezem jestesmy miedzy innymi tez grafikami kompyterowymi to myslelismy równiez o własnorecznie robionych zaproszeniach. Jednak stwierdzilismy ze nie mamy czasu ich rozwozic do ponad 40 osób i zrezygnowalismy... zapraszamy tylko ustnie.
A ja wybralam tort Mariczce :-) wg. mnie jest sliczny! :-) zobaczymy "live" ;-) Mam nadzieje ze sie nie zawiode.

reklama
Agutko, zaproszenia śliczne i faktycznie nadłubałaś się przy tych kwiatkach;-)
Lucy ja ubieram Wojtka na mszę w takie granatowo-morskie sztruksy,białaą koszulkę polo z długim rękawem i kamizelkę jak będzie chłodno.A jak bęzie cieplo to jaką koszulę na krótki rękaw;-)

Do góry