reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
reklama
Ciesze sie ze czesci z Was spodobal sie moj pomysl :-) A kto jeszcze ma ochote na karteczki mailowe to zapraszam na watek "Teraz My"

a ja znalazłam świetny (moim zdaniem) prezent dla Przemolka na pierwsze urodzinki:tak:
jak tylko przesyłka przyjdzie wkleję fotki

Aniu pochwal sie juz teraz :rofl2:

A ja prezent dla Malej kupie dopiero na poczatku wrzesnia bo uwazam ze mam jeszcze na to sporo czasu :tak:A pozatym to ja naleze do osob ktore jak maja juz prezent kupiony to nie moga wytrzymac do urodzin i daja go wczesniej :-p:-D Taka moja slabosc ;-)
W kazdym badz razie, wczoraj przegladalam Allegro i znalazlam juz pare rzeczy ktore chcialabym aby Oliwka dostala na urodzinki. Glownie to rowerek. Ale tez to :
PIĘKNE I MALOWANE DREWNIANE KLOCKI BOIKIDO, CUDO! (215195612) - Aukcje internetowe Allegro

LUCZYNKO pokażę pokażę za jakiś czas:tak::-D i tak do tego coś jeszcze muszę dokupić.
Klocki super,ale ta cena:szok:za 50 klocków??:no:

Aniu wiem ze cena zabojcza :baffled: Ale ja nie chce ich kupowac, podsune to komus na prezent jesli beda sie pytali co kupic :-p:-D W koncu dziadkowie maja kase a to jedyna wnuczka, nie? ;-)

Pomysłu nie mam.Mam za to mały pokój i brak miejsca na zabawki. Odpowiednim prezentem byłby pokój dla niej samej. Czy dojdzie do skutku poczekamy zobaczymy.
Klocki fajne , ale są i tańsze ich odpowiednik.

Dziewczyny,
a ja mam pytanie dotyczace alkoholu na roczku. Tzn czy u Was bedzie jakis alkohol no a jesli tak to jaki:confused:
Bo ja postanowilam ze na urodzinach mojej Oliwki nigdy nie bedzie alkoholu, w koncu to sa urodziny dziecka. Na imprezie roczkowej bedzie tylko szampan do wypicia przy okazji "Sto lat" ;-) I tyle. Czekam tylko na reakcje moich tesciow bo u nich kazda impreza laczy sie z rzeka wodki :dry::no::wściekła/y:Co mnie osobiscie drazni bo u mnie w rodzinie tak nie ma. Urodziny dziecka, chrzest, komunia-bezalkoholowo. Ale nie u moich tesciow, poddalam sie przy chrzcie i potem ja nie moglam uspic Oliwki bo rodzina tescia upila sie i darla do nocy :wściekła/y::-( Wiecej nie odpuszcze!

A jak to u Was wyglada :confused:

Ja bedę robić roczek na raty.A wszystko przez to,że roczne msze są w moim kościele dopiero o 16.00 w druga niedzielę miesiąca.Więc...
Rodzice chrzestni przyjadą na weekend przed urodzinkami,a dziadkowie dopiero na mszę 2 tygodnie później.A wszystko dlatego,że wszyscy są przyjezdni i tylko kłopot:dry:

reklama
Oliwka prawidlowo roczke ma 20 wrzesnia a to jest czwartek :dry: Wiec roczek u nas w domku bedzie w sobote 22. A 29 wrzesnia o 15:00 bedzie msza z okazji 1 urodzin Oliwki i 18 urodzin Pawla (mojego brata) bo w tym dniu robi mu moja mama impreze. Wiec w pewnym sensie tez na raty ;-)

Do góry