reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

U nas pewnie dwie imprezy - jedna z rodziną i chrzestnymi, a druga z dziećmi prawdopodobnie w fiku-miku albo innym podobnym raju dla maluchów. Tort na tą domową imprezę upiecze pewnie babcia :D

reklama
kasia fajne te ozdoby tylko szkoda ze dwa pierwsze linki w kolorze rozu:-(ja sie nad takim balonem zastanawiam chodz drogi !BALONY CYFERKI balon 1m cyfra '1' roczek urodziny (1177289806) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny 150zl za tort ok 1,5kg to duzo??

moim zdaniem DUZO ! za 1kg 50 zł wychodzi :o ;o

a co do linkow to masz :D

DEKORACJA na ROCZEK 1 URODZINY blu 5 szt (1165250247) - Aukcje internetowe Allegro

Lampiony girlanda na URODZINY ROCZEK girl 3,65 3D (1165250638) - Aukcje internetowe Allegro

Kurcze ale dalyscie mi do myslenia ;o) U nas pewno tez sie troszke gosci nazbiera, dzieciakow nie brakuje, na naszej ulicy to jest wrecz wysyp maluchow ;O) Na dodoatek przyleci kuzynka Madelenki (jest o 1 miesiac mlodsza od naszej corci), tak ze mysle ze impreza odbedzie sie u nas w domu. Na chrzest mielismy tort ze zdjeciem to tym razem bede musiala wymyslec cos innego. Na pewno bedzie norweso-polska flaga wywieszona na zewnatrz (tutejsza tradycja) a w srodku pelno ozdob i muzyka dla dzieciakow;o) Ale bedzie szalenstwo!
Dziewczyny a jakie menu bedziecie mialy?

Impra impra... a co kupujecie w prezencie?
My myslimy o komputerku dla dzieciucha (ona strasznie sie wyrywa do naszych laptopow), tesciowa kupuje konia na biegunach (gdzie ja to bede trzymac?) chestni nie mam pojecia (chociaz chestny cos bakal o samochodziku na akumulator.... no to wybilam mu z glowy takie prezenty!!!!), moja matka tez nie mam pojecia... Moi znajomi kupili... buty :) ale dobrej markowej firmy. Nie wiem czy maja sens takie praktyczne prezenty (w znaczeniu - ja wolalabym konia na biegunach dostac niz buty ;) ).

No i jak leci ta wrozba? Co dajecie? U nas ksiazka, rozaniec, obraczka, kieliszek i pioro a u Was?

Impra impra... a co kupujecie w prezencie?
My myslimy o komputerku dla dzieciucha (ona strasznie sie wyrywa do naszych laptopow), tesciowa kupuje konia na biegunach (gdzie ja to bede trzymac?) chestni nie mam pojecia (chociaz chestny cos bakal o samochodziku na akumulator.... no to wybilam mu z glowy takie prezenty!!!!), moja matka tez nie mam pojecia... Moi znajomi kupili... buty :) ale dobrej markowej firmy. Nie wiem czy maja sens takie praktyczne prezenty (w znaczeniu - ja wolalabym konia na biegunach dostac niz buty ;) ).

No i jak leci ta wrozba? Co dajecie? U nas ksiazka, rozaniec, obraczka, kieliszek i pioro a u Was?

u nas rozaniec,kieliszek i pieniazek:-)

co do butow to tez bym nie chciala ja bym chcila dla K takie zabawki Tolo z ktorych mozna zbudowac kolejke,cale miasto sa rozne figurski autka pociag ale niestety to drogie widzialam w sklepie super wygadalo Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy na allegro sa poszczegolne elementy do kupoenia

nie słyszałam o czymś takim , możesz to rozszerzyć??
póki co nie zastanawiałam się nad urodzinami , pewnie będzie imprezka dla najbliższych a druga impreza w święta jak będziemy w PL ,a w prezencie to będę chciała żeby kupić jakąś hustawkę i zjeżdżalnię do ogródka żeby jak już będzie ciepło Kuba miał się gdzie bawić, sanki też są dobrym pomysłem na prezent :)

reklama
nie słyszałam o czymś takim , możesz to rozszerzyć??
póki co nie zastanawiałam się nad urodzinami , pewnie będzie imprezka dla najbliższych a druga impreza w święta jak będziemy w PL ,a w prezencie to będę chciała żeby kupić jakąś hustawkę i zjeżdżalnię do ogródka żeby jak już będzie ciepło Kuba miał się gdzie bawić, sanki też są dobrym pomysłem na prezent :)

Ania stawiasz przed dzieckiem rozaniec kieliszek i pieniazek(tak jest u nas) i co dziecko wybierze to niby w zyciu pozniejszym bedzie mialo z tym stycznosc czyli jak rozaniec to pojdzie do zakonu czy cos takiego,kieliszek bedzie alkoholik i pieniazek bedzie bogaty czy cos takiego...passi pewnie lepiej wyjasni:-)

Do góry