reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze siku w nocniku :)

Podobno tak jest i one są wyższe z przodu ale nie widziałam w sklepie jakiegoś wyzszego-nie wiem może ja się na tym nie znam. :(

reklama
i jak tam z tym sikaniem???:-)

bo ja dopiero przymierzam sie do kupna nocniczka, a powiem szczerze, że nie mam najmniejszej ochoty, bo Maja 5 sekund w jednym miejscu nie usiedzi, a co dopiero siedzenie na nocniku, ale chyba trzeba powoli zaczynac??????

JULKA JUŻ OD WAKACJI KORZYSTA Z NOCNIKA jESZCZE NIE WOŁA ALE KIEDY JĄ POSADZĘ ROBI SIKU CHOCIAŻBY MAŁO ALE ZAWSZE. nAJLEPIEJ ZACZĄĆ UCZYĆ WYSADZANIA DZIECIAKA ZARAZ PO PRZEBUDZENIU A POTEM CO PÓŁGODZINY I W KONCU ZAŁAPIE . jULKA PO PRZEBUDZENIU NIE ZSIKA MI SIĘ W PIELUCHĘ. OD JAKIEGOS CZASU jULKA PRZYKUCA GDY CHCE SIKU A LBO KUPKĘ I JEST TO ZNAK ŻE MAMA NIE ZDĄŻYŁA POSADZIĆ NA NOCNIKU:tak:

cO DO WYBORU NOCNIKA - PROPONUJĘ TRADYCYJNY.. ZADNYCH KOTKÓW CZY PIESKÓW( SUPER NIANIA W KTÓRYMŚ ODCINKU PODAROWAŁA TAKI SWOIM PODOPIECZNYM ALE DO TAKIEGO TRZEBA ZAWSZE ZDEJMOWAC RAJSTOPKI I MAJTKI A DO TRADYCYJNEGO WYSTARCZY OPUŚCIC NA DÓŁ

I JESCZE JEDNA RADA.. gDY DZIECKO ZROBI DO NOCNIKA NALEZY JE CHWALIC _ JULKA TERAZ SAMA SOBIE BIJE BRAWO:-)

ten ciemnorózowy -wyjechał do tesciowej bo ma za wysoki przód

PYCHA cieszę się...a przy okazji wiesz jaka oszczędność pieluchomajtek...(normalnego pampersa już od 3 miesięcy nie da rady załozyć)

My też siedzimy na nocniczku od 2 miesięcy ;-) Na razie z różnych efektem ale młody bardzo to lubi. Dostaje gazetkę, klamerki do zabawy. No i oczywiście chwalony za kazde siusiu też zaczął bić sobie brawo sam. Madzia 33 taki nocnik to by nam się przydał ;-) Kupiłam normalny (wadą jest pozytywką ale nigdzie nie mogłam kupić bez) no i jednak u chłopców przydałby się z wyższym przodem z wiadomych przyczyn.

no i kupilismy dzis nocniczek

i przed kapiela, jak porozbierałam Majkę, to chciałam ją posadzic, żeby zobaczyć co i jak, ona oczywiście zaczęła krzyczeć i sie wyrywac, ale przytrzymałam ją chwilke i ..............zrobiła siku, chyba ze złości :-D:-D:-D

reklama
dziś juz mamy za sobą 2 posiedzenia na nocniczu i za każdym razem Majcia zrobiła si si i to bez dłuższego czekania :happy::happy::happy: jestem w szoku :szok: nie wiem może to akurat przypadek :confused:

Do góry