reklama
Pycha
mama Mai i Marty
i jak tam z tym sikaniem???:-)
bo ja dopiero przymierzam sie do kupna nocniczka, a powiem szczerze, że nie mam najmniejszej ochoty, bo Maja 5 sekund w jednym miejscu nie usiedzi, a co dopiero siedzenie na nocniku, ale chyba trzeba powoli zaczynac??????
bo ja dopiero przymierzam sie do kupna nocniczka, a powiem szczerze, że nie mam najmniejszej ochoty, bo Maja 5 sekund w jednym miejscu nie usiedzi, a co dopiero siedzenie na nocniku, ale chyba trzeba powoli zaczynac??????
JULKA JUŻ OD WAKACJI KORZYSTA Z NOCNIKA jESZCZE NIE WOŁA ALE KIEDY JĄ POSADZĘ ROBI SIKU CHOCIAŻBY MAŁO ALE ZAWSZE. nAJLEPIEJ ZACZĄĆ UCZYĆ WYSADZANIA DZIECIAKA ZARAZ PO PRZEBUDZENIU A POTEM CO PÓŁGODZINY I W KONCU ZAŁAPIE . jULKA PO PRZEBUDZENIU NIE ZSIKA MI SIĘ W PIELUCHĘ. OD JAKIEGOS CZASU jULKA PRZYKUCA GDY CHCE SIKU A LBO KUPKĘ I JEST TO ZNAK ŻE MAMA NIE ZDĄŻYŁA POSADZIĆ NA NOCNIKU
cO DO WYBORU NOCNIKA - PROPONUJĘ TRADYCYJNY.. ZADNYCH KOTKÓW CZY PIESKÓW( SUPER NIANIA W KTÓRYMŚ ODCINKU PODAROWAŁA TAKI SWOIM PODOPIECZNYM ALE DO TAKIEGO TRZEBA ZAWSZE ZDEJMOWAC RAJSTOPKI I MAJTKI A DO TRADYCYJNEGO WYSTARCZY OPUŚCIC NA DÓŁ
I JESCZE JEDNA RADA.. gDY DZIECKO ZROBI DO NOCNIKA NALEZY JE CHWALIC _ JULKA TERAZ SAMA SOBIE BIJE BRAWO:-)
ten ciemnorózowy -wyjechał do tesciowej bo ma za wysoki przód
cO DO WYBORU NOCNIKA - PROPONUJĘ TRADYCYJNY.. ZADNYCH KOTKÓW CZY PIESKÓW( SUPER NIANIA W KTÓRYMŚ ODCINKU PODAROWAŁA TAKI SWOIM PODOPIECZNYM ALE DO TAKIEGO TRZEBA ZAWSZE ZDEJMOWAC RAJSTOPKI I MAJTKI A DO TRADYCYJNEGO WYSTARCZY OPUŚCIC NA DÓŁ
I JESCZE JEDNA RADA.. gDY DZIECKO ZROBI DO NOCNIKA NALEZY JE CHWALIC _ JULKA TERAZ SAMA SOBIE BIJE BRAWO:-)
ten ciemnorózowy -wyjechał do tesciowej bo ma za wysoki przód
Pycha
mama Mai i Marty
ale słodko Julcia wygląda na nocniczku,
Madzia zmobilizowałas mnie i w poniedziałek idę kupic nocnik
Madzia zmobilizowałas mnie i w poniedziałek idę kupic nocnik
My też siedzimy na nocniczku od 2 miesięcy ;-) Na razie z różnych efektem ale młody bardzo to lubi. Dostaje gazetkę, klamerki do zabawy. No i oczywiście chwalony za kazde siusiu też zaczął bić sobie brawo sam. Madzia 33 taki nocnik to by nam się przydał ;-) Kupiłam normalny (wadą jest pozytywką ale nigdzie nie mogłam kupić bez) no i jednak u chłopców przydałby się z wyższym przodem z wiadomych przyczyn.
Pycha
mama Mai i Marty
no i kupilismy dzis nocniczek
i przed kapiela, jak porozbierałam Majkę, to chciałam ją posadzic, żeby zobaczyć co i jak, ona oczywiście zaczęła krzyczeć i sie wyrywac, ale przytrzymałam ją chwilke i ..............zrobiła siku, chyba ze złości
i przed kapiela, jak porozbierałam Majkę, to chciałam ją posadzic, żeby zobaczyć co i jak, ona oczywiście zaczęła krzyczeć i sie wyrywac, ale przytrzymałam ją chwilke i ..............zrobiła siku, chyba ze złości
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
dziś juz mamy za sobą 2 posiedzenia na nocniczu i za każdym razem Majcia zrobiła si si i to bez dłuższego czekania jestem w szoku nie wiem może to akurat przypadek
Podziel się: