reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Ruchy Naszych Maluszków Mamy Lipec 2014

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No raczej ciężko. Ale najważniejsze, że czujesz ruchy :) Jak ogólnie się czujesz? Poza frustracją wywołaną ciągłym leżeniem?

A dziekuje, dobrze :-) przez to lezenie mam wrazenie, ze Adasko wcale nie spi :o ciagle sie rusza... W czwartek mam wizyte. W koncu pogadam ze swoim lekarzem, zapytam o te ruchy i poznam Adaska w 3D :)

reklama
Makota, mnie na dzisiejszej wieczornej wizycie gin zapytała czy do tego czasu poczułam juz 5 ruchow malenstwa wiec mysle ze na tym etapie ciąży te 5 ruchow to minimum.

Leo to tak kopie skubany... Bywa ze 3-4 razy dziennie z 7 razy pod rzad, albo rozpycha sie ze mam kanciasty brzuch ;) bywa tak ze poczuje kopniecia z przodu tylko kilka razy na dzien, a raz to przesadzil... Caly dzien od 12 do 22 szalal ze nie wiedzialam czy cos sie nie dzieje, kiedy on spi?! Generalnie od 20 tyg a jest 23 daje regularnie znac o sobie, zeby przypadkiem nie zapomniec :)

Szymek też miał wczoraj dzień brykania, pod wieczór z dwie godziny non stop :D;) ale ja to lubię, wtedy wiem, że wszystko jest dobrze

Ja czuje czesciej niz 5 razy dziennie... Napewno dlatego, ze duzo leze... Teraz sie obudzilam, leze na lewym boku i ciagle dostaje jakies kopniaki

ja tez czuje w tej ciąży zdecydwanie częstrze i mocniejsze ruchy! a co sie często zdarza takie żywe i ruchliwe moze byc po porodzie ;-) mój pierwszy synus nie był takim gagatkiem w brzuchu i po porodzie był naprawde spokojnym dzieckiem..... koleznaki mi wróżą ze tyle dobrego nie moge mieć na raz zeby dwójka dzieci była aż tak grzeczna,,,,,,:angry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry