reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nasze maleństwo dziś chyba ma za ciasno gdy siedzę, bo szuka sobie miejsca. Koniecznie muszę skombinować ogrodniczki podobnie jak Asia. Mimo,ze spodenki na gumce, ale nadają się do chodzenia, bo jak siedzę, to bardzo przylegają do brzusia, nawet ja czuję, ze jest ciasno.
Bużki,pa!

reklama
Tak milo mi sie czyta o ruchach waszych maluszkow...a u mnie niestety nic :(( Probowalam juz nie raz lezec i intensywnie wypatrywalam, wysluchiwalam (itd :p) czegokolwiek by swierdzic ze dzidzia sie rusza... Wyczytalam na forum, ze podczas pierwszej ciazy ruchy moga pojawic sie pozniej, moze to dlatego? A ja jestem taka niecierpliwa, tak bardzo chcialabym ta mala istotke poczuc... Tak wam zazdroszcze :)))

venus - jeszcze troche cierpliwosci :) ja w I ciazy poczulam ruchy dosyc pozno - teraz w tej tez jeszcze nie czuje ... nie jestes osamotniona w oczekiwaniu :)

VenuS no ja też jeszcze nic nie czuje a to moja pierwsza ciąża :) Więc jest nas wiecej :)

VenuS - ja tez jeszcze nic nie czuję, a mąż tez nic nie słyszy. Nie dość, że nieczuli, to jeszcze głusi jesteśmy  ;)

Ale najważniejsze, że na USG się ruszało! I to jak! I tym się należy cieszyć :laugh:

Joaśka

Kolejne USG tuż tuż... :)) Za jakiś tydzień, chyba, że nie wytrzymam to pójdę wcześniej ;)) Chciałam się zapytać czy w tym miesiącu USG Gin wykona mi już przez brzusio? :p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry