Uff to dobrze bo myślałam że coś nie tak z tymi dawkamioczywiście, mam identyczne
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
mialas transfer 2 zarodków ?Ja dzisiaj miałam transfer, dwa zarodki z 3 komórek przetrwały. Już mrozakow nie mam niestety, teraz czekamy
Jessylox
Tak, zgodziłam się na dwa zarodkimialas transfer 2 zarodków ?
Udało się, jest serduszkoAkurat w takim terminie nie byłam, w 19dpt też był tylko pęcherzyk.
A lekarz co mówił, że to jest ok?
Wednesday13
Czesc, jest ktos kto moze cos opowiedziec o invitro w wielkiej brytani (prywatnie?) ?
P
paulina7891
Gość
Dziewczyny, czy w Waszych klinikach przed punkcja lub transferem sprawdzali Wam poziom ferrytyny? Czy tylko hormony/wymazy/wirusówke?
Bolilol
mi nie sprawdzano ferrytynyDziewczyny, czy w Waszych klinikach przed punkcja lub transferem sprawdzali Wam poziom ferrytyny? Czy tylko hormony/wymazy/wirusówke?
Bolilol
trzymam kciuki! Jak się czujesz?Ja dzisiaj miałam transfer, dwa zarodki z 3 komórek przetrwały. Już mrozakow nie mam niestety, teraz czekamy
reklama
Lilli2
Mi nie sprawdzali. Ferrytynę badam na własną rękę, bo niestety poziom mam dość niski.Dziewczyny, czy w Waszych klinikach przed punkcja lub transferem sprawdzali Wam poziom ferrytyny? Czy tylko hormony/wymazy/wirusówke?
Podziel się: