reklama
Blue1996
Fanka BB :)
ja brałam Encorton, Letrox (przyjmuje na stałe) i po zastrzyk z Eutrigu brałam Duphaston. Podchodzilam na cyklu naturalnym. Oprócz tego suplementowalam: magne b6 forte, Puerię Uno i resweratrol (do dnia kiedy był podany Eutrig)Jakie leki brałyście przed transferem?
Ja mam narazie same witaminyJakie leki brałyście przed transferem?
marzycielko
ja pierwszy transfer miałam świeży zaraz po punkcji wiec w sumie brałam tylko clexane i chyba progesteron ale nie jestem pewna + suplementy
teraz od pierwszego dnia biorę esforem od 6 dnia cyklu mam dolaczyc clexane a w 11 dniu mam wizyte wiec nie wiem czy lekarz cos jeszcze dorzuci
teraz od pierwszego dnia biorę esforem od 6 dnia cyklu mam dolaczyc clexane a w 11 dniu mam wizyte wiec nie wiem czy lekarz cos jeszcze dorzuci
marzycielko
a nie mogą ci usunac tego miesniaka przed transferem ?Chociaż kolejny etap też nie będzie łatwy. Mam mięśniaka macicy, który może wszystko zepsuć!
Nie, bo jest w najgorszym możliwym miejscu niestety. Lekarz mówi, że będzie problem i żeby póki co nie ruszać.a nie mogą ci usunac tego miesniaka przed transferem ?
U mnie bez problemu w Lublinie. Ja brałam raz na punkcję i potem dwa razy po 14 dni na transfer i po.Czy kliniki wypisują zwolnienie na czas wizyty/transferu/punkcji?
reklama
pyrk
Zaangażowana w BB
Bydgoszcz też bez problemu daje zwolnienieCzy kliniki wypisują zwolnienie na czas wizyty/transferu/punkcji?
Podziel się: