reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Wiecie co, podejrzewam u siebie hiperstymulacje.
Brzuch wielki jak balon, jajniki bolą i kłują, od rana mnie mdli🥴
To możliwe w ogóle? Aby przy 14 komórkach pobranych wystąpiła hiperstymulacja?
Nie wiem czy to hiperstymulacja ale na twoim miejscu skontaktowałam bym się z lekarzem :)

reklama
Cześć dziewczyny, dołączam do Waszego wątku :). Krótko o mnie: za mną 2 nieudane inseminacje, obecnie w trakcie stymulacji do in vitro. Punkcja prawdopodobnie za tydzień w czwartek. Trzymam kciuki za nas wszystkie!

Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Wczoraj dostałam skierowanie do kliniki. Mam już komplet potrzebnych badań. W poniedziałek dzwonię i umawiam się na pierwszą wizytę, która powinna odbyć się w czerwcu. Wszystko jest nowe i nieznane. Najbardziej chyba boje się kolejnej straty, nawet nie tego, czy procedura zakończy się pomyślnie (choć tego też).

Wczoraj dostałam skierowanie do kliniki. Mam już komplet potrzebnych badań. W poniedziałek dzwonię i umawiam się na pierwszą wizytę, która powinna odbyć się w czerwcu. Wszystko jest nowe i nieznane. Najbardziej chyba boje się kolejnej straty, nawet nie tego, czy procedura zakończy się pomyślnie (choć tego też).
trzymam kciuki!! 🥰
Ja też się strasznie boję. Nie mam żadnych objawów po transferze poza lodowatymi stopami...🥺

Gdyby bolało, to byś się denerwowała, że boli :p
Nie mów, że jesteś z tych, które uważają, że czujemy zagnieżdżenie i "wgryzanie" ;-)
nieee noo wiadomo ze nie, az w takie szamanskie metody nie wierzę 😂 ale myślałam ze wiesz będę się jakoś inaczej czuła po transferze a czuje sie całkowicie normalnie haha 😂

reklama
Ja jestem świeżo po pierwszej wizycie. Trzymam za Ciebie kciuki ♥️

Do góry