marzycielko
Fanka BB :)
Na pokładzie dalej 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz testować?dziękuję kochana
Nasz mrozaczek już z nami lekarz mówił ze wszystko poszło super
za tydzień w sobotęKiedy masz testować?
Zaznaczam, że nie mieszkam w Polsce ;-)A ile czasu spędziliście w klinice podczas i po punkcji? I jak sie czulyscie po/ dzien po?
Planuje wziac wolne tylko na punkcję i transfer
Bez narkozy?ja mialam drożność i krzyczałam na caly oddział/szpital a miesiączki mam bolesne bo mam endometriozę i stwierdziłam ze to pikuś jak powiedzieli: a zaboli jakbys okres miala. I wtedy powiedzialam: ja jednak nie chce rodzic. Oczywiscie ze chce, przezyje i 100x gorszy bol ale w pl punkcja z narkoza bo prywatnie wiec znając mnie to na dzien zabiegu wystarczy wolneZaznaczam, że nie mieszkam w Polsce ;-)
Po punkcji (bez narkozy!) spędziłam w szpitalu ok. 2 godzin. Jedzenie, dokumenty, trochę czekania... Czułam się absolutnie normalnie, tylko następnego dnia miałam problem z chodzeniem ;-)
Za pierwszym razem wzięłam wolne tylko na dzień transferu. Za drugim zafundowałam sobie tydzień
Więc tak:Bez narkozy?ja mialam drożność i krzyczałam na caly oddział/szpital a miesiączki mam bolesne bo mam endometriozę i stwierdziłam ze to pikuś jak powiedzieli: a zaboli jakbys okres miala. I wtedy powiedzialam: ja jednak nie chce rodzic. Oczywiscie ze chce, przezyje i 100x gorszy bol ale w pl punkcja z narkoza bo prywatnie wiec znając mnie to na dzien zabiegu wystarczy wolne
Do niczego konkretnego Spisz i nic nie czujesz o ile dostajesz narkozę. W sumie nie znam kliniki w Polsce, która nie "usypia" do punkcji pacjentek.Do czego byście porównali punkcję?